Find et tog fra Hammerum til Horsens

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hammerum til Horsens af tog

Rejsen fra Hammerum til Horsens by tog er 57,76 km og tager 1 t. og 43 min.. Der er 13 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 14.08 og den sidste kl 22.46. Det er muligt at rejse fra Hammerum til Horsens med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 43 min.
Tilslutning pr. dag13
Første afgang14.08
Sidste afgang22.46
Afstand57,76 km
AfgangHammerum
AnkomstHorsens
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Hammerum til Horsens.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Hammerum til Horsens i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Hammerum til Horsens?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Hammerum til Horsens til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Horsens omkostninger i gennemsnit .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Hammerum til Horsens?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Hammerum til Horsens tilbydes af .

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Horsens med tog?

Det første tog til Horsens blade på 14.08, mens den sidste på 22.46. For at komme fra Hammerum til Horsens med tog, skal du 1 t. og 43 min.. Det første tog til Horsens blade på 14.08, mens den sidste på 22.46. I gennemsnit, rejsen varer 1 t. og 43 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Horsens i 1 t. og 30 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Hammerum og Horsens?

De tog til Horsens kan efterlade fra Hammerum og ankommer til Station service sortie autoroute,Horsens st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Hammerum til Horsens
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hammerum til Horsens.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hammerum til Horsens, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hammerum til Horsens.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hammerum til Horsens

De billigste Hammerum - Horsens togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Horsens med tog

Når du rejser til Horsens med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Hammerum til Horsens
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hammerum til Horsens med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Hammerum til Horsens CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.04kg
Bus
4.33kg
Fly
11.55kg
Bil
9.24kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hammerum til Horsens med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hammerum og Horsens er 4.04kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hammerum og Horsens? Ved at tage toget mellem Hammerum og Horsens sparer du 7.51kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.29kg i forhold til bussen og 5.2kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hammerum og Horsens ved tog?
Hammerum til Horsens er 57,76 km.
Hvor længe varer tog mellem Hammerum og Horsens?
Hammerum til Horsens er i gennemsnit 1 t. og 43 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 30 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Hammerum til Horsens?
Hammerum til Horsens har i gennemsnit 13 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hammerum til Horsens?
Den tidligste tog fra Hammerum til Horsens afgår ved 14.08. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hammerum til Horsens?
Den seneste tog fra Hammerum til Horsens afgår ved 22.46. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hammerum til Horsens af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hammerum og Horsens er 1 t. og 30 min..
Er der en direkte tog fra Hammerum til Horsens?
Ja, der er en direkte tog mellem Hammerum og Horsens.
Hvad er CO2-emissionerne for Hammerum til Horsens af tog?
tog-rejsen fra Hammerum til Horsens skaber 4.04kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hammerum

Populære ruter

Weekendudflugter fra Hammerum

Internationale ruter fra Hammerum og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hammerum

Hovedruter til Horsens

Relaterede ruter

Andre populære ruter