Find et tog fra Ålborg til Esbjerg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Esbjerg

Rejse detaljer

Bedste pris 272 kr.
Rejse varighed 7 t 31 min
Forbindelser pr dag 100
Første afgang: 02:10
Sidste afgang 01:39
Afstand 197 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Ålborg til Esbjerg.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Ålborg til Esbjerg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Ålborg til Esbjerg til 272 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Esbjerg omkostninger i gennemsnit 272,57 kr..

Tog fra Ålborg til Esbjerg: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde rejseplanen , dsb, der giver de togforbindelser mellem Ålborg og Esbjerg.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
272 kr. Mere Mere Mere Mere 272 kr. 272 kr.

Tog fra Ålborg til Esbjerg

Hvad tid gøre togene til Esbjerg orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 7 t 17 min at komme til Esbjerg med tog, men du bliver nødt 3 t 42 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :firstDeparture, mens den sidste blade :fromCity på 01:39.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Ålborg og Esbjerg?

De tog til Esbjerg vil efterlade fra Aalborg Vestby, Aalborg Vestby St., Aalborg St. , Sct. Joseph (Kastetvej / Aalborg Vestby St.) og vil ankomme til Esbjerg St..

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

For korte afstande som mellem Ålborg og Esbjerg, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.