Find et tog fra Ålborg til Charlottenlund

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Ålborg til Charlottenlund af tog

Rejsen fra Ålborg til Charlottenlund by tog er 218,78 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Ålborg til Charlottenlund med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand218,78 km
AfgangÅlborg
AnkomstCharlottenlund
Billige tog billetter fra Ålborg til Charlottenlund
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ålborg til Charlottenlund.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ålborg til Charlottenlund, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ålborg til Charlottenlund.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Ålborg til Charlottenlund CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.31kg
Bus
16.41kg
Fly
43.76kg
Bil
35kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ålborg til Charlottenlund med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ålborg og Charlottenlund er 15.31kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ålborg og Charlottenlund? Ved at tage toget mellem Ålborg og Charlottenlund sparer du 28.45kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.1kg i forhold til bussen og 19.69kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ålborg og Charlottenlund ved tog?
Ålborg til Charlottenlund er 218,78 km.
Er der en direkte tog fra Ålborg til Charlottenlund?
Ja, der er en direkte tog mellem Ålborg og Charlottenlund.
Hvad er CO2-emissionerne for Ålborg til Charlottenlund af tog?
tog-rejsen fra Ålborg til Charlottenlund skaber 15.31kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ålborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Ålborg

Internationale ruter fra Ålborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ålborg

Hovedruter til Charlottenlund

Relaterede ruter

Andre populære ruter