Find et tog fra Ålborg til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Bedste pris 453 kr.
Rejse varighed 6 t 16 min
Forbindelser pr dag 129
Første afgang: 05:22
Sidste afgang 01:06
Afstand 223 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Ålborg til København.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Ålborg til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til København?

I gennemsnit tog billetter fra Ålborg til København omkostninger 453,02 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 438,51 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Ålborg y til København med tog?

For at komme til København med tog, kan du stole på Rejseplanen, DSB, kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Tog fra Ålborg til København

Hvor lang tid til du har brug for at komme til København med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 4 t 13 min, men i gennemsnit tager 6 t 24 min. Den første tog ledes til Københavny er på 01:15, mens den sidste blade Ålborg på 01:06.

I hvilke stationer kan du tage toget til København og hvor vil du ankommer?

Du kan tage toget til København på Aalborg Vestby St., Aalborg St., Aalborg Vestby, som ankommer til København H, Østerport St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

Da rejsen mellem Ålborg og København er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.