Find et tog fra Ålborg til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Bedste pris 48 kr.
Rejse varighed 2 t 41 min
Forbindelser pr dag 80
Første afgang: 06:14
Sidste afgang 01:26
Afstand 223 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Ålborg til København.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Ålborg til København?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Ålborg til København fra 48 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 50,65 kr..

Tog fra Ålborg til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Ålborg til København tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra Ålborg til København

Hvor lang tid vil det tage dig fra Ålborg til København med tog og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 2 t 41 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til København i 49 min. Det første tog kører fra Ålborg på 06:14, mens den sidste blade på 01:26.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Ålborg og København?

De tog til København kan efterlade fra Aalborg St., Aalborg Vestby, Aalborg Vestby St. , Sct. Joseph (Kastetvej / Aalborg Vestby St.) og ankommer til København H , Sindal St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Da rejsen mellem Ålborg og København er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.