Find et tog fra Århus til Hvidovre

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Århus til Hvidovre af tog

Rejsen fra Århus til Hvidovre by tog er 151,75 km og tager 3 t. og 41 min.. Der er 35 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.07 og den sidste kl 22.07. Det er muligt at rejse fra Århus til Hvidovre med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 41 min.
Tilslutning pr. dag35
Første afgang00.07
Sidste afgang22.07
Afstand151,75 km
AfgangÅrhus
AnkomstHvidovre
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra Århus til Hvidovre på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Århus til Hvidovre. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Hvidovre?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Århus til Hvidovre til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Hvidovre omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder rejse fra Århus til Hvidovre med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Hvidovre tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra Århus til Hvidovre og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Århus og Hvidovre tage 3 t. og 41 min.. Det første tog afgår kl 00.07, mens den sidste er ved 22.07 Mens det første tog til Hvidovre blade på 00.07, er den sidste planlagt til 22.07. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t. og 41 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Hvidovre i 3 t. og 5 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Århus og Hvidovre?

De tog til Hvidovre vil efterlade fra Aarhus C,Aarhus H,Skolebakken st,Tilst, Aarhus Vest og vil ankomme til Aalholm St,Danshoej St,Ny Ellebjerg St,Vigerslev Alle St.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Århus til Hvidovre
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til Hvidovre.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til Hvidovre, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til Hvidovre.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Århus til Hvidovre

De billigste Århus - Hvidovre togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hvidovre med tog

Når du rejser til Hvidovre med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Århus til Hvidovre
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til Hvidovre med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Århus til Hvidovre CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
10.62kg
Bus
11.38kg
Fly
30.35kg
Bil
24.28kg
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Hvidovre med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Århus og Hvidovre er 10.62kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Århus og Hvidovre? Ved at tage toget mellem Århus og Hvidovre sparer du 19.73kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.76kg i forhold til bussen og 13.66kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Århus og Hvidovre ved tog?
Århus til Hvidovre er 151,75 km.
Hvor længe varer tog mellem Århus og Hvidovre?
Århus til Hvidovre er i gennemsnit 3 t. og 41 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 5 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Århus til Hvidovre?
Århus til Hvidovre har i gennemsnit 35 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Århus til Hvidovre?
Den tidligste tog fra Århus til Hvidovre afgår ved 00.07. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Århus til Hvidovre?
Den seneste tog fra Århus til Hvidovre afgår ved 22.07. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til Hvidovre af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Århus og Hvidovre er 3 t. og 5 min..
Er der en direkte tog fra Århus til Hvidovre?
Ja, der er en direkte tog mellem Århus og Hvidovre.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Hvidovre af tog?
tog-rejsen fra Århus til Hvidovre skaber 10.62kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Populære ruter

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til Hvidovre

Relaterede ruter

Andre populære ruter