Find et tog fra Århus til Hvidovre

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Rejse varighed 5 t 48 min
Forbindelser pr dag 71
Første afgang: 02:45
Sidste afgang 00:45
Afstand 152 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Hvidovre.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Århus til Hvidovre i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Århus til Hvidovre?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Århus til Hvidovre er af 212,07 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Århus til Hvidovre kan være omkring 53,42 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Århus y til Hvidovre med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Hvidovre tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Århus til Hvidovre

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Hvidovre med tog?

Mens det første tog til Hvidovre blade på 02:51, er den sidste planlagt til 00:45. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 4 t 40 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Hvidovre i 1 t 29 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Århus og Hvidovre?

Togene til Hvidovre forlade Århus fra Aarhus H, Lem St. og ankommer i Hvidovre St..

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.