Find et tog fra Århus til Greve

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 69,60 kr.
Rejse varighed 3 t 36 min
Forbindelser pr dag 48
Første afgang: 01:03
Sidste afgang 22:44
Afstand 145 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Århus til Greve.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Greve?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Århus til Greve til 69,60 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Greve omkostninger i gennemsnit 208,28 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Århus til Greve med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Greve tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra Århus til Greve

Hvad tid gøre togene til Greve orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 3 t 36 min at komme til Greve med tog, men du bliver nødt 2 t 16 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :firstDeparture, mens den sidste blade :fromCity på 22:44.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Greve?

De tog til Greve vil efterlade fra Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) , Aarhus H og vil ankomme til Frederiksværk St..

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.