Find et tog fra Frederiksberg til Greve

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Frederiksberg til Greve af tog

Rejsen fra Frederiksberg til Greve by tog er 18,21 km og tager 0 t. og 40 min.. Der er 110 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.01 og den sidste kl 22.59. Det er muligt at rejse fra Frederiksberg til Greve med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 40 min.
Tilslutning pr. dag110
Første afgang00.01
Sidste afgang22.59
Afstand18,21 km
AfgangFrederiksberg
AnkomstGreve
TransportørerDSB

Billige flybilletter tog fra Frederiksberg til Greve på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Greve. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Frederiksberg til Greve, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Frederiksberg til Greve?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Frederiksberg til Greve også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Frederiksberg til Greve?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Frederiksberg til Greve tilbydes af .

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Greve med tog?

Det første tog til Greve blade på 00.01, mens den sidste på 22.59. For at komme fra Frederiksberg til Greve med tog, skal du 0 t. og 40 min.. Med de hurtigste forbindelser vil du være i Greve i 0 t. og 26 min., men i gennemsnit tager 0 t. og 40 min.. Den første tog ledes til Grevey er på 00.01, mens den sidste blade Frederiksberg på 22.59.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Frederiksberg og Greve?

De tog til Greve vil efterlade fra Peter Bangs Vej St og vil ankomme til Hundige.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Frederiksberg til Greve
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Frederiksberg til Greve.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Frederiksberg til Greve, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Frederiksberg til Greve.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Frederiksberg til Greve

De billigste Frederiksberg - Greve togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Greve med tog

Når du rejser til Greve med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Frederiksberg til Greve
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Frederiksberg til Greve med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Frederiksberg til Greve CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.27kg
Bus
1.37kg
Fly
3.64kg
Bil
2.91kg
Hvad er CO2-emissionerne for Frederiksberg til Greve med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Frederiksberg og Greve er 1.27kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Frederiksberg og Greve? Ved at tage toget mellem Frederiksberg og Greve sparer du 2.37kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.1kg i forhold til bussen og 1.64kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Frederiksberg og Greve ved tog?
Frederiksberg til Greve er 18,21 km.
Hvor længe varer tog mellem Frederiksberg og Greve?
Frederiksberg til Greve er i gennemsnit 0 t. og 40 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 26 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Frederiksberg til Greve?
Frederiksberg til Greve har i gennemsnit 110 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Frederiksberg til Greve?
Den tidligste tog fra Frederiksberg til Greve afgår ved 00.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Frederiksberg til Greve?
Den seneste tog fra Frederiksberg til Greve afgår ved 22.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Frederiksberg til Greve af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Frederiksberg og Greve er 0 t. og 26 min..
Er der en direkte tog fra Frederiksberg til Greve?
Ja, der er en direkte tog mellem Frederiksberg og Greve.
Hvad er CO2-emissionerne for Frederiksberg til Greve af tog?
tog-rejsen fra Frederiksberg til Greve skaber 1.27kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Frederiksberg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Frederiksberg

Internationale ruter fra Frederiksberg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Frederiksberg

Hovedruter til Greve

Andre populære ruter