Find et tog fra Frederiksberg til Ålborg

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Frederiksberg til Ålborg af tog

Rejsen fra Frederiksberg til Ålborg by tog er 221,85 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Frederiksberg til Ålborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand221,85 km
AfgangFrederiksberg
AnkomstÅlborg
Billige tog billetter fra Frederiksberg til Ålborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Frederiksberg til Ålborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Frederiksberg til Ålborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Frederiksberg til Ålborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Frederiksberg til Ålborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.53kg
Bus
16.64kg
Fly
44.37kg
Bil
35.5kg
Hvad er CO2-emissionerne for Frederiksberg til Ålborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Frederiksberg og Ålborg er 15.53kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Frederiksberg og Ålborg? Ved at tage toget mellem Frederiksberg og Ålborg sparer du 28.84kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.11kg i forhold til bussen og 19.97kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Frederiksberg og Ålborg ved tog?
Frederiksberg til Ålborg er 221,85 km.
Er der en direkte tog fra Frederiksberg til Ålborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Frederiksberg og Ålborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Frederiksberg til Ålborg af tog?
tog-rejsen fra Frederiksberg til Ålborg skaber 15.53kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Frederiksberg

Populære ruter

Internationale ruter fra Frederiksberg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Frederiksberg

Hovedruter til Ålborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter