Find et tog fra Esbjerg til Ålborg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Ålborg
fra 36,41 kr.

Rejse detaljer

Bedste pris 272 kr.
Rejse varighed 6 t 46 min
Forbindelser pr dag 86
Første afgang: 07:41
Sidste afgang 01:46
Afstand 197 km

De bedste tilbud til dit tog fra Esbjerg til Ålborg på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Esbjerg til Ålborg?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Esbjerg til Ålborg fra 272 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 272,01 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Esbjerg til Ålborg?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med rejseplanen , dsb, der betjener ruten toget mellem Esbjerg og Ålborg.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
272 kr. Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Esbjerg til Ålborg

Hvad tid gøre togene til Ålborg orlov, og hvor længe er rejsen?

Mens det første tog til Ålborg blade på 04:02, er den sidste planlagt til 01:46. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 7 t 25 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Ålborg i 3 t 46 min.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Esbjerg - Ålborg?

Togene kører Esbjerg fra Esbjerg St. og ankommer til Aalborg Vestby, Sct. Joseph (Kastetvej / Aalborg Vestby St.), Aalborg Vestby St. , Aalborg St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.