Find et tog fra Esbjerg til Århus

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Århus

Rejse detaljer

Bedste pris 168 kr.
Rejse varighed 6 t
Forbindelser pr dag 59
Første afgang: 06:02
Sidste afgang 01:31
Afstand 134 km

De bedste tilbud til dit tog fra Esbjerg til Århus på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Esbjerg til Århus?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Esbjerg til Århus til 168 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Århus omkostninger i gennemsnit 289,67 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Esbjerg til Århus med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Esbjerg -. Århus

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
168 kr. Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Esbjerg til Århus

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Århus med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Århus i 2 t 5 min, men i gennemsnit tager 5 t 38 min. Den første tog ledes til Århusy er på 05:02, mens den sidste blade Esbjerg på 01:31.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Esbjerg - Århus?

De tog til Århus vil efterlade fra Esbjerg St. og vil ankomme til Aarhus H , Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej).

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Esbjerg og Århus, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.