Find et tog fra Esbjerg til Herning

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Herning
fra 31,86 kr.

Rejse detaljer

Bedste pris 238 kr.
Rejse varighed 2 t 57 min
Forbindelser pr dag 56
Første afgang: 07:02
Sidste afgang 01:41
Afstand 81 km

Billige flybilletter tog fra Esbjerg til Herning på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de togbilletter fra Esbjerg til Herning?

I gennemsnit tog billetter fra Esbjerg til Herning omkostninger 238,01 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 238 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Esbjerg til Herning?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Esbjerg til Herning tilbydes af rejseplanen , dsb.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere 238 kr. Mere Mere Mere Mere
Mere Mere 267,45 kr. Mere Mere Mere Mere

Tog fra Esbjerg til Herning

Hvad tid gøre togene til Herning orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 3 t 24 min at komme til Herning med tog, men du bliver nødt 1 t 20 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :firstDeparture, mens den sidste blade :fromCity på 01:41.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Esbjerg og Herning?

Togene kører Esbjerg fra Esbjerg St. og ankommer til Herning St., Odense Sygehus St. , Odense St..

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

For korte afstande som mellem Esbjerg og Herning, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.