Find et tog fra Horsens til Herning

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Horsens til Herning af tog

Rejsen fra Horsens til Herning by tog er 62,77 km og tager 1 t. og 35 min.. Der er 29 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.54 og den sidste kl 23.12. Det er muligt at rejse fra Horsens til Herning med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed1 t. og 35 min.
Tilslutning pr. dag29
Første afgang02.54
Sidste afgang23.12
Afstand62,77 km
AfgangHorsens
AnkomstHerning
TransportørerDSB

Billige flybilletter tog fra Horsens til Herning på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Herning. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Horsens til Herning, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Horsens til Herning?

I gennemsnit tog billetter fra Horsens til Herning omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Horsens til Herning?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Horsens og Herning.

Hvor lang tid vil det tage dig fra Horsens til Herning med tog og hvornår togene forlader?

Det første tog til Herning blade på 02.54, mens den sidste på 23.12. For at komme fra Horsens til Herning med tog, skal du 1 t. og 35 min.. Mens det første tog til Herning blade på 02.54, er den sidste planlagt til 23.12. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t. og 35 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Herning i 1 t. og 23 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Horsens til Herning?

Du kan tage toget til Herning på Horsens st,Station service sortie autoroute, som ankommer til Herning st,Herning Messecenter st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Horsens til Herning
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Herning.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Herning, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Herning.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Horsens til Herning

De billigste Horsens - Herning togbilletter kan findes for så lavt som 9,07 kr., hvis du er heldig, eller 49,39 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 58,39 kr..

Find den bedste dag at rejse til Herning med tog

Når du rejser til Herning med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Horsens til Herning
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Horsens til Herning med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Horsens til Herning CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.39kg
Bus
4.71kg
Fly
12.55kg
Bil
10.04kg
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Herning med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Horsens og Herning er 4.39kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Horsens og Herning? Ved at tage toget mellem Horsens og Herning sparer du 8.16kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.32kg i forhold til bussen og 5.65kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Horsens og Herning ved tog?
Horsens til Herning er 62,77 km.
Hvor længe varer tog mellem Horsens og Herning?
Horsens til Herning er i gennemsnit 1 t. og 35 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 23 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Horsens til Herning?
Horsens til Herning har i gennemsnit 29 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Horsens til Herning?
Den tidligste tog fra Horsens til Herning afgår ved 02.54. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Horsens til Herning?
Den seneste tog fra Horsens til Herning afgår ved 23.12. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Horsens til Herning af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Horsens og Herning er 1 t. og 23 min..
Er der en direkte tog fra Horsens til Herning?
Ja, der er en direkte tog mellem Horsens og Herning.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Herning af tog?
tog-rejsen fra Horsens til Herning skaber 4.39kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Herning

Relaterede ruter

Andre populære ruter