Find et tog fra Horsens til Ringsted

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Horsens til Ringsted af tog

Rejsen fra Horsens til Ringsted by tog er 130,42 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Horsens til Ringsted med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand130,42 km
AfgangHorsens
AnkomstRingsted
Billige tog billetter fra Horsens til Ringsted
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Ringsted.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Ringsted, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Ringsted.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Horsens til Ringsted CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.13kg
Bus
9.78kg
Fly
26.08kg
Bil
20.87kg
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Ringsted med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Horsens og Ringsted er 9.13kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Horsens og Ringsted? Ved at tage toget mellem Horsens og Ringsted sparer du 16.95kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.65kg i forhold til bussen og 11.74kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Horsens og Ringsted ved tog?
Horsens til Ringsted er 130,42 km.
Er der en direkte tog fra Horsens til Ringsted?
Ja, der er en direkte tog mellem Horsens og Ringsted.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Ringsted af tog?
tog-rejsen fra Horsens til Ringsted skaber 9.13kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Ringsted

Relaterede ruter

Andre populære ruter