Bus Herning - Horsens priser fra 95,95 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Herning til Horsens af bus

Rejsen fra Herning til Horsens by bus er 62,77 km og tager 3 t. og 15 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.55 og den sidste kl 08.55. Det er muligt at rejse fra Herning til Horsens med bus for så lidt som 95,95 kr. eller så meget som 125,71 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 95,95 kr..

Laveste pris95,95 kr.
Rejsens varighed3 t. og 15 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris95,95 kr.
Højeste pris125,71 kr.
Første afgang08.55
Sidste afgang08.55
Afstand62,77 km
AfgangHerning
AnkomstHorsens
TransportørerFlixBus

Hvornår er busserne af linjen Herning - Horsens planlagt?

Den første bus afgår fra Herning på 08.55, mens den sidste blade på 08.55. Turen tager 3 t. og 15 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 3 t. og 15 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Horsens i 3 t. og 15 min.. Den første bus er planlagt på 08.55 og den sidste på 08.55.

Billige bus billetter fra Herning til Horsens
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Horsens.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Horsens, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Horsens.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Herning til Horsens

De billigste Herning - Horsens busbilletter kan findes for så lavt som 128,38 kr., hvis du er heldig, eller 147,30 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 185,14 kr..

Find den bedste dag at rejse til Horsens med bus

Når du rejser til Horsens med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Herning til Horsens
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Horsens med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Herning til Horsens CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
4.39kg
Bus
4.71kg
Fly
12.55kg
Bil
10.04kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Herning til Horsens?
En bus-billet fra Herning til Horsens er 113,29 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 95,95 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Herning til Horsens?
Den billigste billet, du kan få fra Herning til Horsens, er 95,95 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Herning og Horsens ved bus?
Herning til Horsens er 62,77 km.
Hvor længe varer bus mellem Herning og Horsens?
Herning til Horsens er i gennemsnit 3 t. og 15 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 15 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Herning til Horsens?
Herning til Horsens har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Herning til Horsens?
Den tidligste bus fra Herning til Horsens afgår ved 08.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Herning til Horsens?
Den seneste bus fra Herning til Horsens afgår ved 08.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Herning til Horsens?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 95,95 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Horsens af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Herning og Horsens er 3 t. og 15 min..
Er der en direkte bus fra Herning til Horsens?
Ja, der er en direkte bus mellem Herning og Horsens.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Horsens af bus?
bus-rejsen fra Herning til Horsens skaber 4.71kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Horsens

Relaterede ruter

Andre populære ruter