Bus Skanderborg - Roskilde priser fra 104,14 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Skanderborg til Roskilde af bus

Rejsen fra Skanderborg til Roskilde by bus er 141,7 km og tager 5 t. og 30 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 10.15 og den sidste kl 19.00. Det er muligt at rejse fra Skanderborg til Roskilde med bus for så lidt som 104,14 kr. eller så meget som 174,80 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 104,14 kr..

Laveste pris104,14 kr.
Rejsens varighed5 t. og 30 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris104,14 kr.
Højeste pris174,80 kr.
Første afgang10.15
Sidste afgang19.00
Afstand141,7 km
AfgangSkanderborg
AnkomstRoskilde
TransportørerFlixBus

Hvornår det første og sidste busser fra Skanderborg til Roskilde forlade?Når busserne fra Skanderborg til Roskilde planlagt?

Rejsen fra Skanderborg til Roskilde tager 5 t. og 30 min.. Mens den første bus afgår fra Skanderborg på 10.15, er den sidste planlagt på 19.00. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 5 t. og 30 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Roskilde i 3 t. og 0 min.. Den første bus er planlagt på 10.15 og den sidste på 19.00.

Billige bus billetter fra Skanderborg til Roskilde
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Skanderborg til Roskilde.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Skanderborg til Roskilde, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Skanderborg til Roskilde.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Skanderborg til Roskilde

De billigste Skanderborg - Roskilde busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Roskilde med bus

Når du rejser til Roskilde med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Skanderborg til Roskilde
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Skanderborg til Roskilde med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Skanderborg til Roskilde CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
9.92kg
Bus
10.63kg
Fly
28.34kg
Bil
22.67kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Skanderborg til Roskilde?
En bus-billet fra Skanderborg til Roskilde er 139,39 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 104,14 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Skanderborg til Roskilde?
Den billigste billet, du kan få fra Skanderborg til Roskilde, er 104,14 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Skanderborg og Roskilde ved bus?
Skanderborg til Roskilde er 141,7 km.
Hvor længe varer bus mellem Skanderborg og Roskilde?
Skanderborg til Roskilde er i gennemsnit 5 t. og 30 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 0 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Skanderborg til Roskilde?
Skanderborg til Roskilde har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Skanderborg til Roskilde?
Den tidligste bus fra Skanderborg til Roskilde afgår ved 10.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Skanderborg til Roskilde?
Den seneste bus fra Skanderborg til Roskilde afgår ved 19.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Skanderborg til Roskilde?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 104,14 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Skanderborg til Roskilde af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Skanderborg og Roskilde er 3 t. og 0 min..
Er der en direkte bus fra Skanderborg til Roskilde?
Ja, der er en direkte bus mellem Skanderborg og Roskilde.
Hvad er CO2-emissionerne for Skanderborg til Roskilde af bus?
bus-rejsen fra Skanderborg til Roskilde skaber 10.63kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Skanderborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Skanderborg

Internationale ruter fra Skanderborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Skanderborg

Hovedruter til Roskilde

Relaterede ruter

Andre populære ruter