Bus København - Bukarest priser fra 1.003,87 kr.

Start fra
1.003,87 kr.

København til Bukarest af bus

Rejsen fra København til Bukarest by bus er 1.576,33 km og tager 45 t. og 40 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.00 og den sidste kl 23.00. Det er muligt at rejse fra København til Bukarest med bus for så lidt som 1.003,87 kr. eller så meget som 2.506,41 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 1.003,87 kr..

Laveste pris1.003,87 kr.
Rejsens varighed45 t. og 40 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris1.003,87 kr.
Højeste pris2.506,41 kr.
Første afgang05.00
Sidste afgang23.00
Afstand1.576,33 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstBukarest
TransportørerComati, FlixBusMere

Bus Billetter fra Copenhagen til Bucharest

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvad tid skal busserne til Bukarest forlade?

Rejsen fra København til Bukarest tager 45 t. og 40 min.. Mens den første bus afgår fra København på 05.00, er den sidste planlagt på 23.00. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 45 t. og 40 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Bukarest i 38 t. og 30 min.. Den første bus er planlagt på 05.00 og den sidste på 23.00.

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Bucharest

Billige bus billetter fra København til Bukarest
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Bukarest.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Bukarest, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Bukarest.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Bucharest rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 906,13 kr. til 1.708,72 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 47% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Bukarest

De billigste København - Bukarest busbilletter kan findes for så lavt som 774,92 kr., hvis du er heldig, eller 1.054,51 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.317,02 kr..

Find den bedste dag at rejse til Bukarest med bus

Når du rejser til Bukarest med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

RegioJet er et privat jernbaneselskab, der opererer i flere europæiske lande, herunder Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Østrig. Virksomheden blev grundlagt i 2009 og begyndte at operere i Tjekkiet i 2011. RegioJet tilbyder forskellige typer togtjenester, herunder fjerntog, regionaltog og busser.

Billettyper og faciliteter fra København til Bukarest

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som RegioJet tilbyder, når du rejser fra København til Bukarest.

Low cost

Lavpris er den mest overkommelige mulighed for dem, der ønsker at rejse uden yderligere faciliteter. Passagerer kan dog stadig nyde gratis Wi-Fi og en fredelig rejse.
wifi Trådløst internet
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Standard

Standardbillet tilbyder en balance mellem overkommelighed og komfort. Passagerer kan forvente overdådige siddepladser og gratis Wi-Fi, hvilket gør det til et godt valg for budgetbevidste rejsende.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Relax

Passagerer, der ønsker at rejse i luksus, kan vælge Relax-billetten, som byder på rummelige lædersæder og en afslappende atmosfære. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at slappe af under deres rejse.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Business

Forretningsbillet garanterer privatliv og komfort med prioriteret service og hjælpsomt personale ombord. Dette er et ideelt valg for dem, der ønsker en problemfri og stressfri rejse.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Hold forbindelsen med gratis WiFi ombord. Brug Regiojet-appen eller skærmene i nyere tog til underholdning..
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Business class passagerer kan drage fordel af en stille kupé til en fredelig rejse.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hvert sæde er udstyret med sit eget strømstik.
luggage Bagage open icon close icon
Medbring gerne bagage, der er nem at læsse. Hvis dine tasker ikke passer under eller over dit sæde, ingen bekymringer! Besætningen er her for at hjælpe med at finde et sted, der ikke vil hindre andre. Bare vær opmærksom, sørg venligst for, at ingen af dine genstande er farlige for alles sikkerhed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Regiojet-tog har udpegede pladser til kørestolsbrugere.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Ombord er en varieret menu med drinks og snacks tilgængelig via Regiojet-appen. Alle passagerer får en gratis vandflaske, mens de på Relax eller Business Class bliver behandlet med en gratis italiensk kaffe eller myntete.
air_con Aircondition open icon close icon
Alle busser er udstyret med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
RegioJet tillader transport af cykler, små scootere og barnevogne på deres tog med forudgående reservation og restriktioner. Cykler og små løbehjul skal placeres på stativer eller i reserverede kupéer, mens barnevogne, der ikke kan klappes sammen, kan transporteres i begyndelsen eller slutningen af togsættet eller på særligt reserverede pladser. Besætningen kan dog nægte transport af sikkerheds- eller pladshensyn.
Tjenester ombord på Comati, FlixBus, RegioJet fra København til Bukarest
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Bukarest med bus.
Faciliteter Comati FlixBus RegioJet Comati PSG
power_sockets Strømstik check check check cross
wifi Trådløst internet cross check check check
luggage Bagage cross check check cross
food_and_drink Mad og drikke cross check check cross
air_con Aircondition cross check check cross
quiet_zone Stille zone cross cross check cross
accessibility Tilgængelighed cross cross check cross
bicycle Cykel cross cross check cross

København til Bukarest CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
110.34kg
Bus
118.22kg
Fly
315.27kg
Bil
252.21kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Bukarest?
En bus-billet fra København til Bukarest er 1.645,94 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 1.003,87 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Bukarest?
Den billigste billet, du kan få fra København til Bukarest, er 1.003,87 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Bukarest ved bus?
København til Bukarest er 1.576,33 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Bukarest?
København til Bukarest er i gennemsnit 45 t. og 40 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 38 t. og 30 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Bukarest?
København til Bukarest er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail Comati, FlixBus, RegioJet, Comati PSG levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra København til Bukarest?
København til Bukarest har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Bukarest?
Den tidligste bus fra København til Bukarest afgår ved 05.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Bukarest?
Den seneste bus fra København til Bukarest afgår ved 23.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Bukarest?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 1.003,87 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Bukarest?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Bukarest. Du kan gå fra Kastrup, København H, og du kan nå frem til București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari, Bukarest Autogara Rahova.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Bukarest af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Bukarest er 38 t. og 30 min..
Er der en direkte bus fra København til Bukarest?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Bukarest.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Bukarest af bus?
bus-rejsen fra København til Bukarest skaber 118.22kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Bukarest

Relaterede ruter

Andre populære ruter