Bus Hamborg - Valencia priser fra 773,36 kr.

Start fra
773,36 kr.

Hamborg til Valencia af bus

Rejsen fra Hamborg til Valencia by bus er 1.756,26 km og tager 37 t. og 11 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.50 og den sidste kl 21.00. Det er muligt at rejse fra Hamborg til Valencia med bus for så lidt som 773,36 kr. eller så meget som 4.573,21 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 773,36 kr..

Laveste pris773,36 kr.
Rejsens varighed37 t. og 11 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris773,36 kr.
Højeste pris4.573,21 kr.
Første afgang00.50
Sidste afgang21.00
Afstand1.756,26 km
AfgangHamborg
AnkomstValencia
TransportørerSindbad, Union IvkoniMere

Bus Billetter fra Hamburg til Valencia

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår er busserne af linjen Hamborg - Valencia planlagt?

For at komme fra Hamborg til Valencia med bus vil det tage dig 37 t. og 11 min.. Den første afgang er planlagt på 00.50, mens den sidste bus er på 21.00. Mens den første bus afgår kl 00.50, den sidste forlader Hamborg på 21.00. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 37 t. og 11 min., men det kan tage dig kun 27 t. og 20 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Hamburg til Valencia

Billige bus billetter fra Hamborg til Valencia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hamborg til Valencia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hamborg til Valencia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hamborg til Valencia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Hamburg til Valencia rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Valencia med bus

Når du rejser til Valencia med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Alsa, grundlagt i 1923, er et fremtrædende spansk busselskab, der driver nationale og internationale ruter. Selskabet er vokset til at blive et af de største busselskaber i Europa. Alsa tilbyder et omfattende udvalg af tjenester, herunder regulære og ekspresruter, luksusbusser og sovebusser. Alsa, dedikeret til bæredygtighed, reducerer sit CO2-fodaftryk ved at bruge alternative brændstoffer og energieffektive teknologier.

BlaBlaCar Bus er en langdistancebusforbindelse, der er tilgængelig i flere lande, herunder Frankrig, Tyskland og Benelux-regionen. Det er et datterselskab af BlaBlaCar, en samkørselsplatform.BlaBlaCar.Virksomheden driver busser til og fra stationer som Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Lufthavn 3, Annecy-toget, Stuttgart Lufthavn og Victoria Busstation.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

I 2013 introducerede det franske nationale jernbaneselskab SNCF OUIGO for at tilbyde budgetvenlige TGV-rejsemuligheder. Vælg mellem den lynhurtige OUIGO Grande Vitesse, der når hastigheder på 300 km/t, eller den mere afslappede OUIGO Classique, som byder på en nostalgisk togrejseoplevelse.

Société Nationale des Chemins de fer Français, eller SNCF, er navnet på det franske nationale jernbaneselskab. Udforsk skønheden i Frankrig med SNCF-jernbanetransport og vælg mellem tre store SNCF-tog - TGV inOui, TER og INTERCITÉS - til rejser på nationale, regionale og lokale ruter, inklusive højhastighedstog, der afgår fra Paris togstationer. SNCF sigter også mod at revolutionere bæredygtig rejse ved at blive verdens første CO2-neutrale operatør, der tilbyder denne miljøvenlige service uden ekstra omkostninger for passagererne.

Sindbad er et busselskab, der opererer i Polen, og tilbyder indenlandske og internationale busforbindelser. Sindbads omfattende netværk forbinder Polen med flere lande, herunder Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz, Tjekkiet, Ukraine og Italien.

Thalys er en højhastighedstogoperatør, der tilbyder service mellem Frankrig, Belgien, Tyskland og Holland. Thalys-tog kører med høje hastigheder og når hastigheder på op til 300 km/t, hvilket gør dem til en af de hurtigste og mest bekvemme måder at rejse mellem byer i regionen. Togene har moderne bekvemmeligheder, herunder komfortable siddepladser, Wi-Fi og spisemuligheder ombord, hvilket gør dem til et populært valg for både forretnings- og ferierejsende.

Union Ivkoni er et bulgarsk busselskab, der opererer nationalt og internationalt. Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Bulgarien med en flåde på over 1.000 busser. Union Ivkoni tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder regelmæssige buslinjer, chartertjenester og internationale ruter til destinationer i hele Europa. Virksomheden er kendt for sin moderne flåde, komfortable busser og pålidelige service.

Billettyper og faciliteter fra Hamborg til Valencia

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain, OUIGO og Thalys tilbyder, når du rejser fra Hamborg til Valencia.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Standard Class / Classical

OUIGO Train Classique har kun én klasse, hvilket svarer til anden klasses rejser, hvorfor billetpriserne er billige. Billetter er tilgængelige fra €10 for voksne (afhængig af destination) og €5 for børn, og OUIGO-togbilletter er kun tilgængelige online.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Standard Class / TGV

OUIGO Grande Vitesse tilbyder en enkelt klasse, beslægtet med andenklasses rejser, hvilket står for dets overkommelige billetpriser. Voksenpriser starter ved €10, afhængigt af destinationen, mens børn kan rejse for €5. Billetter til OUIGO kan kun købes online.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Standard

Med The Standard billet kan du få et budgetvenligt sæde på anden klasse med avanceret booking. Gratis bytte indtil 7 dage før afrejse og refunderes indtil 7 dage før afrejse, refunderes ikke efter.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Comfort

Du kan få et førsteklasses sæde med The Comfort billetpris. Gratis bytte indtil 7 dage før afrejse og refunderes indtil 7 dage før afrejse, refunderes ikke efter.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Premium

Du kan rejse med en tilpasset pris med fuld service fordele ved Premium-prisen. Oplev en behagelig rejse og maksimal fleksibilitet til at foretage ændringer eller annullere indtil sidste øjeblik.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
wifi Trådløst internet open icon close icon
Du har adgang til WiFi (OUIFI) og dykker ned i OUIFUN underholdningsportalen mod et ekstra gebyr.
power_sockets Strømstik open icon close icon
På Ouigo-tog er det kun sæder på øverste dæk i udvalgte busser, der leveres med stikkontakter. Bemærk, at disse sæder kommer mod et ekstra gebyr, og det nederste dæk mangler stikkontakter helt.
luggage Bagage open icon close icon
OUIGO lader dig medbringe to små håndbagagegenstande eller et stykke, der måler 36 x 27 x 15 cm gratis, sammen med håndbagage på 55x35x25 cm uden vægtbegrænsninger. For større varer opkræves et gebyr på €5 for online reservationer foretaget på forhånd, og det går op til €20, hvis du betaler personligt på stationen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
For rejsende med mobilitetsproblemer tilbyder TGV INOUI tjenesten 'Accès Plus'. Dette giver dedikeret assistance fra stationen direkte til togsædet. Det er tilrådeligt for passagerer at kontakte 'Accès Plus' efter at have sikret deres billetter og sikre sig, at der træffes arrangementer mindst 48 timer før den planlagte afgang.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
I Frankrig tilbyder OUIGOs Train classique-tjenester en snackservice ved sædet, selvom dette ikke er tilgængeligt på højhastighedstogene. For dem, der rejser i Spanien, serverer et besøg på OUIBAR i bus 4 et udvalg af drikkevarer og snacks.
air_con Aircondition open icon close icon
Rejs i komfort med alle busser med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
Planlægger du at medbringe større ting som en cykel, scooter, ski eller et musikinstrument? Hvis du bestiller online på forhånd, er det kun et gebyr på 5 €. Men hvis du beslutter dig for at betale på stationen, går gebyret op til €20.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Alle Thalys-tog har gratis WiFi. Forvent desuden stabil 3G- eller 4G-dækning for de fleste ruter.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i hver klasse har 2-benede 220V strømstik for at opfylde dine opladningsbehov.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser med Thalys, inkluderer din billet privilegiet af at medbringe en håndbagagegenstand og to større tasker, som ikke må overstige målene 75x53x70 cm. Der er ingen vægtgrænse angivet, men det er vigtigt at sikre, at din bagage er inden for din personlige håndteringskapacitet. Taskerne skal opbevares på det anviste område på toget i hele rejsens varighed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
For boardingassistance bedes du advare Thalys på forhånd. De rummer kørestole, der overholder specifikke dimensioner: maks. 70 cm bredde, 120 cm højde, 150 cm drejecirkeldiameter og en samlet vægt på 300 kg for passagerer og bagage.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
I standard- og komfortklasse venter Thalys Welcome Bar med en række snacks. Vælg at forudbestille ved hjælp af din enhed for hurtig afhentning. Rejser Premium? Nyd kokken Frank Fols gourmetmåltid serveret direkte til dit sæde på rejser, der overstiger 50 minutter.
air_con Aircondition open icon close icon
Hvert Thalys-tog sikrer en kølig rejse med indbygget aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
På Thalys kan du medbringe en ikke-foldbar cykel, hvis den er adskilt og i en taske under 135 x 85 x 30 cm. Foldecykler? Bare sørg for, at de er inden for 75 x 53 x 30 cm, og det vil blive betragtet som almindelig bagage. Har du ski? Læg dem i en kuffert, der er mindre end 3 m og under 32 kg.
Tjenester ombord på Sindbad, Union Ivkoni, OUIGO fra Hamborg til Valencia
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hamborg til Valencia med bus.
Faciliteter Sindbad Union Ivkoni OUIGO Thalys Alsa FlixTrain FlixBus SNCF BlaBlaCar Bus TGV inOui
wifi Trådløst internet check check check check check check check check check check
power_sockets Strømstik check check check check cross check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check check check check
food_and_drink Mad og drikke check cross check check cross check check check cross check
air_con Aircondition check check cross check cross check check check check check
quiet_zone Stille zone cross cross cross check cross check cross check cross check
accessibility Tilgængelighed cross cross cross check cross check cross check cross check
bicycle Cykel cross cross cross check check check cross check cross check
sleeper_couchette Sovende cross cross cross check cross check cross check cross check

Hamborg til Valencia CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
122.94kg
Bus
131.72kg
Fly
351.25kg
Bil
281kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Hamborg til Valencia?
En bus-billet fra Hamborg til Valencia er 1.506,92 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 773,36 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Hamborg til Valencia?
Den billigste billet, du kan få fra Hamborg til Valencia, er 773,36 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Hamborg og Valencia ved bus?
Hamborg til Valencia er 1.756,26 km.
Hvor længe varer bus mellem Hamborg og Valencia?
Hamborg til Valencia er i gennemsnit 37 t. og 11 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 27 t. og 20 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Hamborg til Valencia?
Hamborg til Valencia er dækket af 9 operatør(er). Du kan finde på Virail Sindbad, Union Ivkoni, OUIGO, Thalys, Alsa, FlixTrain, FlixBus, SNCF, BlaBlaCar Bus, TGV inOui levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Hamborg til Valencia?
Hamborg til Valencia har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Hamborg til Valencia?
Den tidligste bus fra Hamborg til Valencia afgår ved 00.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Hamborg til Valencia?
Den seneste bus fra Hamborg til Valencia afgår ved 21.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Hamborg til Valencia?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 773,36 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Hamborg til Valencia?
Der er 5 station(er), som du kan afvige fra Hamborg for at gå til Valencia. Du kan gå fra Hamburg Hbf, Altona, Harburg, Hamburg Airport, Hamburg Dammtor, og du kan nå frem til Valencia Joaquín Sorolla, Valencia-Estacio Del Nord, Valencia Airport, Valencia Estació d'autobusos.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hamborg til Valencia af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Hamborg og Valencia er 27 t. og 20 min..
Er der en direkte bus fra Hamborg til Valencia?
Ja, der er en direkte bus mellem Hamborg og Valencia.
Hvad er CO2-emissionerne for Hamborg til Valencia af bus?
bus-rejsen fra Hamborg til Valencia skaber 131.72kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hamborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Hamborg

Internationale ruter fra Hamborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hamborg

Hovedruter til Valencia

Andre populære ruter