Bus Kharkiv - Hamborg priser fra 825,65 kr.

Start fra
825,65 kr.

Kharkiv til Hamborg af bus

Rejsen fra Kharkiv til Hamborg by bus er 1.839,59 km og tager 41 t. og 47 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.15 og den sidste kl 22.00. Det er muligt at rejse fra Kharkiv til Hamborg med bus for så lidt som 825,65 kr. eller så meget som 1.234,83 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 825,65 kr..

Laveste pris825,65 kr.
Rejsens varighed41 t. og 47 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris825,65 kr.
Højeste pris1.234,83 kr.
Første afgang06.15
Sidste afgang22.00
Afstand1.839,59 km
AfgangKharkiv
AnkomstHamborg
TransportørerLux Reisen, EuroticketMere

Bus Billetter fra Kharkiv til Hamburg

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvad tid skal busserne til Hamborg forlade?

For at komme fra Kharkiv til Hamborg med bus vil det tage dig 41 t. og 47 min.. Den første afgang er planlagt på 06.15, mens den sidste bus er på 22.00. Den første bus til Hamborg blade på 06.15, mens den sidste er planlagt på 22.00. Turen tager i gennemsnit 41 t. og 47 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 37 t. og 20 min..

Sammenlign priser og billetter fra Kharkiv til Hamburg

Billige bus billetter fra Kharkiv til Hamborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kharkiv til Hamborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kharkiv til Hamborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kharkiv til Hamborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Kharkiv til Hamburg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Hamborg med bus

Når du rejser til Hamborg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Sindbad er et busselskab, der opererer i Polen, og tilbyder indenlandske og internationale busforbindelser. Sindbads omfattende netværk forbinder Polen med flere lande, herunder Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz, Tjekkiet, Ukraine og Italien.

Tjenester ombord på Lux Reisen, Sindbad fra Kharkiv til Hamborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Kharkiv til Hamborg med bus.
Faciliteter Lux Reisen Sindbad
power_sockets Strømstik check check
air_con Aircondition check check
wifi Trådløst internet cross check
luggage Bagage cross check
food_and_drink Mad og drikke cross check

Kharkiv til Hamborg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
128.77kg
Bus
137.97kg
Fly
367.92kg
Bil
294.33kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Kharkiv til Hamborg?
En bus-billet fra Kharkiv til Hamborg er 1.067,32 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 825,65 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Kharkiv til Hamborg?
Den billigste billet, du kan få fra Kharkiv til Hamborg, er 825,65 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Kharkiv og Hamborg ved bus?
Kharkiv til Hamborg er 1.839,59 km.
Hvor længe varer bus mellem Kharkiv og Hamborg?
Kharkiv til Hamborg er i gennemsnit 41 t. og 47 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 37 t. og 20 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Kharkiv til Hamborg?
Kharkiv til Hamborg er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail Lux Reisen, Euroticket, Sindbad, Ecolines levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Kharkiv til Hamborg?
Kharkiv til Hamborg har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Kharkiv til Hamborg?
Den tidligste bus fra Kharkiv til Hamborg afgår ved 06.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Kharkiv til Hamborg?
Den seneste bus fra Kharkiv til Hamborg afgår ved 22.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Kharkiv til Hamborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 825,65 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Kharkiv til Hamborg?
Der er 6 station(er), som du kan afvige fra Kharkiv for at gå til Hamborg. Du kan gå fra International Airport Kharkiv, Kharkiv Південний Вокзал, Kharkiv Train Station Osnova, Kharkiv International Airport, Tsentralnyi rynok Bus Station (platforma #6), Kharkiv-Levada, og du kan nå frem til Hamburg Hbf, Altona, Harburg, Hamburg Airport, Hamburg Dammtor.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Kharkiv til Hamborg?
Der er i gennemsnit 6 fra Kharkiv at gå til Hamborg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kharkiv til Hamborg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Kharkiv og Hamborg er 37 t. og 20 min..
Er der en direkte bus fra Kharkiv til Hamborg?
Ja, der er en direkte bus mellem Kharkiv og Hamborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Kharkiv til Hamborg af bus?
bus-rejsen fra Kharkiv til Hamborg skaber 137.97kg CO2-emissioner.