Bus Prag - Kiev priser fra 282,88 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
282,88 kr.

Prag til Kiev af bus

Rejsen fra Prag til Kiev by bus er 1.144,22 km og tager 28 t. og 23 min.. Der er 82 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 23.50. Det er muligt at rejse fra Prag til Kiev med bus for så lidt som 282,88 kr. eller så meget som 1.213,11 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 282,88 kr..

Laveste pris282,88 kr.
Rejsens varighed28 t. og 23 min.
Tilslutning pr. dag82
Laveste pris282,88 kr.
Højeste pris1.213,11 kr.
Første afgang00.15
Sidste afgang23.50
Afstand1.144,22 km
AfgangPrag
AnkomstKiev
TransportørerFlixBus DACH GmbH, RBUS LLCMere

Bus Billetter fra Prague til Kyiv

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Hvornår det første og sidste busser fra Prag til Kiev forlade?Når busserne fra Prag til Kiev planlagt?

For at komme fra Prag til Kiev med bus vil det tage dig 28 t. og 23 min.. Den første afgang er planlagt på 00.15, mens den sidste bus er på 23.50. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Prag er på 00.15, mens den sidste bus er på 23.50. Turen tager i gennemsnit 28 t. og 23 min. men det kan også sidste 20 t. og 40 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Prague til Kyiv

Billige bus billetter fra Prag til Kiev
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Prag til Kiev.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Prag til Kiev, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Prag til Kiev.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Prague til Kyiv rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 350,42 kr. til 523,95 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 33% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Prag til Kiev

De billigste Prag - Kiev busbilletter kan findes for så lavt som 342,91 kr., hvis du er heldig, eller 422,48 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 507,89 kr..

Find den bedste dag at rejse til Kiev med bus

Når du rejser til Kiev med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Sindbad er et busselskab, der opererer i Polen, og tilbyder indenlandske og internationale busforbindelser. Sindbads omfattende netværk forbinder Polen med flere lande, herunder Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz, Tjekkiet, Ukraine og Italien.

Tjenester ombord på AGA TRAVEL, FlixBus, Vozniuk Roman PE fra Prag til Kiev
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Prag til Kiev med bus.
Faciliteter AGA TRAVEL FlixBus Vozniuk Roman PE Sindbad
power_sockets Strømstik check check check check
air_con Aircondition check check check check
wifi Trådløst internet cross check cross check
luggage Bagage cross check cross check
food_and_drink Mad og drikke cross check cross check

Prag til Kiev CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
80.1kg
Bus
85.82kg
Fly
228.84kg
Bil
183.07kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Prag til Kiev?
En bus-billet fra Prag til Kiev er 555,34 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 282,88 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Prag til Kiev?
Den billigste billet, du kan få fra Prag til Kiev, er 282,88 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Prag og Kiev ved bus?
Prag til Kiev er 1.144,22 km.
Hvor længe varer bus mellem Prag og Kiev?
Prag til Kiev er i gennemsnit 28 t. og 23 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 20 t. og 40 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Prag til Kiev?
Prag til Kiev er dækket af 15 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus DACH GmbH, RBUS LLC, AGA TRAVEL, Paulbus LLC, FlixBus, Euroticket, Ecolines, FlixBus CZ s.r.o., FlixBus Polska sp. z.o.o., FanLogic UA Sp. Z.o.o., UKRPAS TRAVEL, Terletsky Petro PE, Vozniuk Roman PE, PE Sherstiuk Serhii, Sindbad, Avtoexpress LLC levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Prag til Kiev?
Prag til Kiev har i gennemsnit 82 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Prag til Kiev?
Den tidligste bus fra Prag til Kiev afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Prag til Kiev?
Den seneste bus fra Prag til Kiev afgår ved 23.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Prag til Kiev?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 282,88 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Prag til Kiev?
Der er i gennemsnit 17 fra Prag at gå til Kiev.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Prag til Kiev af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Prag og Kiev er 20 t. og 40 min..
Er der en direkte bus fra Prag til Kiev?
Ja, der er en direkte bus mellem Prag og Kiev.
Hvad er CO2-emissionerne for Prag til Kiev af bus?
bus-rejsen fra Prag til Kiev skaber 85.82kg CO2-emissioner.