Bus Lublin - København priser fra 442,06 kr.

Start fra
442,06 kr.

Lublin til København af bus

Rejsen fra Lublin til København by bus er 824,58 km og tager 24 t. og 0 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.10 og den sidste kl 16.50. Det er muligt at rejse fra Lublin til København med bus for så lidt som 442,06 kr. eller så meget som 1.532,06 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 442,06 kr..

Laveste pris442,06 kr.
Rejsens varighed24 t. og 0 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris442,06 kr.
Højeste pris1.532,06 kr.
Første afgang06.10
Sidste afgang16.50
Afstand824,58 km
AfgangLublin
AnkomstKøbenhavn
TransportørerEcolines, SindbadMere

Bus Billetter fra Lublin til Copenhagen

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår det første og sidste busser fra Lublin til København forlade?Når busserne fra Lublin til København planlagt?

Rejsen fra Lublin til København tager 24 t. og 0 min.. Mens den første bus afgår fra Lublin på 06.10, er den sidste planlagt på 16.50. Den første bus til København blade på 06.10, mens den sidste er planlagt på 16.50. Turen tager i gennemsnit 24 t. og 0 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 21 t. og 5 min..

Sammenlign priser og billetter fra Lublin til Copenhagen

Billige bus billetter fra Lublin til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Lublin til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Lublin til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Lublin til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Lublin til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Lublin til København

De billigste Lublin - København busbilletter kan findes for så lavt som 386,94 kr., hvis du er heldig, eller 479,67 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 588,81 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Sindbad er et busselskab, der opererer i Polen, og tilbyder indenlandske og internationale busforbindelser. Sindbads omfattende netværk forbinder Polen med flere lande, herunder Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Spanien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz, Tjekkiet, Ukraine og Italien.

Billettyper og faciliteter fra Lublin til København

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain tilbyder, når du rejser fra Lublin til København.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
Tjenester ombord på Sindbad, FlixTrain, FlixBus fra Lublin til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Lublin til København med bus.
Faciliteter Sindbad FlixTrain FlixBus
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check
air_con Aircondition check check check
quiet_zone Stille zone cross check cross
accessibility Tilgængelighed cross check cross
bicycle Cykel cross check cross
sleeper_couchette Sovende cross check cross

Lublin til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
57.72kg
Bus
61.84kg
Fly
164.92kg
Bil
131.93kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Lublin til København?
En bus-billet fra Lublin til København er 840,82 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 442,06 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Lublin til København?
Den billigste billet, du kan få fra Lublin til København, er 442,06 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Lublin og København ved bus?
Lublin til København er 824,58 km.
Hvor længe varer bus mellem Lublin og København?
Lublin til København er i gennemsnit 24 t. og 0 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 21 t. og 5 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Lublin til København?
Lublin til København er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail Ecolines, Sindbad, FlixTrain, Bus4you, FlixBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Lublin til København?
Lublin til København har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Lublin til København?
Den tidligste bus fra Lublin til København afgår ved 06.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Lublin til København?
Den seneste bus fra Lublin til København afgår ved 16.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Lublin til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 442,06 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Lublin til København?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Lublin for at gå til København. Du kan gå fra Railway station, Lublin Bus Station, Lublin Airport, og du kan nå frem til København H, Kastrup.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Lublin til København?
Der er i gennemsnit 1 fra Lublin at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Lublin til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Lublin og København er 21 t. og 5 min..
Er der en direkte bus fra Lublin til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Lublin og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Lublin til København af bus?
bus-rejsen fra Lublin til København skaber 61.84kg CO2-emissioner.