Bus Nyborg - København priser fra 59,43 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
59,43 kr.

Nyborg til København af bus

Rejsen fra Nyborg til København by bus er 119,06 km og tager 1 t. og 30 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.55 og den sidste kl 09.55. Det er muligt at rejse fra Nyborg til København med bus for så lidt som 59,43 kr. eller så meget som 118,94 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 59,43 kr..

Laveste pris59,43 kr.
Rejsens varighed1 t. og 30 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris59,43 kr.
Højeste pris118,94 kr.
Første afgang04.55
Sidste afgang09.55
Afstand119,06 km
AfgangNyborg
AnkomstKøbenhavn
TransportørerFlixBus, FlixBus Danmark ApS

Bus Billetter fra Nyborg til Copenhagen

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Hvad tid skal busserne til København forlade?

Den første bus afgår fra Nyborg på 04.55, mens den sidste blade på 09.55. Turen tager 1 t. og 30 min.. For at komme til København fra Nyborg med bus, vil det tage dig omkring 1 t. og 30 min., eller endda 1 t. og 30 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Nyborg på 04.55, mens den sidste er ved 09.55.

Sammenlign priser og billetter fra Nyborg til Copenhagen

Billige bus billetter fra Nyborg til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Nyborg til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Nyborg til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Nyborg til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Nyborg til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 7,44 kr. til 171,75 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 96% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Nyborg til København

De billigste Nyborg - København busbilletter kan findes for så lavt som 87,85 kr., hvis du er heldig, eller 108,41 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 148,25 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus fra Nyborg til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Nyborg til København med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Nyborg til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
8.33kg
Bus
8.93kg
Fly
23.81kg
Bil
19.05kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Nyborg til København?
En bus-billet fra Nyborg til København er 83,01 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 59,43 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Nyborg til København?
Den billigste billet, du kan få fra Nyborg til København, er 59,43 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Nyborg og København ved bus?
Nyborg til København er 119,06 km.
Hvor længe varer bus mellem Nyborg og København?
Nyborg til København er i gennemsnit 1 t. og 30 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 30 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Nyborg til København?
Nyborg til København er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, FlixBus Danmark ApS levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Nyborg til København?
Nyborg til København har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Nyborg til København?
Den tidligste bus fra Nyborg til København afgår ved 04.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Nyborg til København?
Den seneste bus fra Nyborg til København afgår ved 09.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Nyborg til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 59,43 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Nyborg til København?
Der er i gennemsnit 2 fra Nyborg at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Nyborg til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Nyborg og København er 1 t. og 30 min..
Er der en direkte bus fra Nyborg til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Nyborg og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Nyborg til København af bus?
bus-rejsen fra Nyborg til København skaber 8.93kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Nyborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Nyborg

Internationale ruter fra Nyborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Nyborg

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter