Bus Randers - Horsens priser fra 29,01 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Randers til Horsens af bus

Rejsen fra Randers til Horsens by bus er 67,78 km og tager 2 t. og 56 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.05 og den sidste kl 16.50. Det er muligt at rejse fra Randers til Horsens med bus for så lidt som 29,01 kr. eller så meget som 273,73 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 29,01 kr..

Laveste pris29,01 kr.
Rejsens varighed2 t. og 56 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris29,01 kr.
Højeste pris273,73 kr.
Første afgang08.05
Sidste afgang16.50
Afstand67,78 km
AfgangRanders
AnkomstHorsens
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Horsens?

For at komme fra Randers til Horsens med bus vil det tage dig 2 t. og 56 min.. Den første afgang er planlagt på 08.05, mens den sidste bus er på 16.50. Mens den første bus afgår kl 08.05, den sidste forlader Randers på 16.50. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 2 t. og 56 min., men det kan tage dig kun 1 t. og 25 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Randers til Horsens
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Randers til Horsens.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Randers til Horsens, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Randers til Horsens.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Randers til Horsens

De billigste Randers - Horsens busbilletter kan findes for så lavt som 128,38 kr., hvis du er heldig, eller 154,05 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 215,71 kr..

Find den bedste dag at rejse til Horsens med bus

Når du rejser til Horsens med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Randers til Horsens
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Randers til Horsens med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Randers til Horsens CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
4.74kg
Bus
5.08kg
Fly
13.56kg
Bil
10.85kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Randers til Horsens?
En bus-billet fra Randers til Horsens er 148,62 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 29,01 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Randers til Horsens?
Den billigste billet, du kan få fra Randers til Horsens, er 29,01 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Randers og Horsens ved bus?
Randers til Horsens er 67,78 km.
Hvor længe varer bus mellem Randers og Horsens?
Randers til Horsens er i gennemsnit 2 t. og 56 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 25 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Randers til Horsens?
Randers til Horsens har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Randers til Horsens?
Den tidligste bus fra Randers til Horsens afgår ved 08.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Randers til Horsens?
Den seneste bus fra Randers til Horsens afgår ved 16.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Randers til Horsens?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 29,01 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Randers til Horsens af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Randers og Horsens er 1 t. og 25 min..
Er der en direkte bus fra Randers til Horsens?
Ja, der er en direkte bus mellem Randers og Horsens.
Hvad er CO2-emissionerne for Randers til Horsens af bus?
bus-rejsen fra Randers til Horsens skaber 5.08kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Randers

Populære ruter

Weekendudflugter fra Randers

Internationale ruter fra Randers og nærliggende områder

Andre destinationer fra Randers

Hovedruter til Horsens

Relaterede ruter

Andre populære ruter