Bus Odense - København priser fra 74,01 kr.

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
74,01 kr.

Odense til København af bus

Rejsen fra Odense til København by bus er 140,64 km og tager 1 t. og 53 min.. Der er 17 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.30 og den sidste kl 17.40. Det er muligt at rejse fra Odense til København med bus for så lidt som 74,01 kr. eller så meget som 238,40 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 74,01 kr..

Laveste pris74,01 kr.
Rejsens varighed1 t. og 53 min.
Tilslutning pr. dag17
Laveste pris74,01 kr.
Højeste pris238,40 kr.
Første afgang04.30
Sidste afgang17.40
Afstand140,64 km
AfgangOdense
AnkomstKøbenhavn
TransportørerFlixBus, FlixBus Danmark ApS

Bus Billetter fra Odense til Copenhagen

Afgangsdato
tirsdag den 23. apr. 2024

Hvad tid skal busserne til København forlade?

Rejsen fra Odense til København tager 1 t. og 53 min.. Mens den første bus afgår fra Odense på 04.30, er den sidste planlagt på 17.40. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t. og 53 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at København i 1 t. og 50 min.. Den første bus er planlagt på 04.30 og den sidste på 17.40.

Sammenlign priser og billetter fra Odense til Copenhagen

Billige bus billetter fra Odense til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Odense til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Odense til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Odense til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Odense til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 71,33 kr. til 148,62 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 52% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Odense til København

De billigste Odense - København busbilletter kan findes for så lavt som 86,95 kr., hvis du er heldig, eller 104,01 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 156,72 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus fra Odense til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Odense til København med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Odense til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
9.85kg
Bus
10.55kg
Fly
28.13kg
Bil
22.5kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Odense til København?
En bus-billet fra Odense til København er 102,43 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 74,01 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Odense til København?
Den billigste billet, du kan få fra Odense til København, er 74,01 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Odense og København ved bus?
Odense til København er 140,64 km.
Hvor længe varer bus mellem Odense og København?
Odense til København er i gennemsnit 1 t. og 53 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 50 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Odense til København?
Odense til København er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, FlixBus Danmark ApS levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Odense til København?
Odense til København har i gennemsnit 17 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Odense til København?
Den tidligste bus fra Odense til København afgår ved 04.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Odense til København?
Den seneste bus fra Odense til København afgår ved 17.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Odense til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 74,01 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Odense til København?
Der er i gennemsnit 17 fra Odense at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Odense til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Odense og København er 1 t. og 50 min..
Er der en direkte bus fra Odense til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Odense og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Odense til København af bus?
bus-rejsen fra Odense til København skaber 10.55kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Odense

Populære ruter

Weekendudflugter fra Odense

Internationale ruter fra Odense og nærliggende områder

Andre destinationer fra Odense

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter