Find et tog fra København til Odense

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Odense

Rejse detaljer

Rejse varighed 2 t 4 min
Forbindelser pr dag 36
Første afgang: 02:08
Sidste afgang 22:56
Afstand 140 km

De bedste tilbud til dit tog fra København til Odense på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Odense?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra København til Odense er af 299,08 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra København til Odense kan være omkring 289,02 kr..

Tog fra København til Odense: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Odense tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra København til Odense

Hvor lang tid tager det fra København til Odense og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Odense blade på 02:05, er den sidste planlagt til 22:56. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 2 t 1 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Odense i 1 t 7 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Odense?

Togene kører København fra Østerport St., København H og ankommer til Odense St., Odense Sygehus St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.