Find et tog fra Tåstrup til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 26,31 kr.
Rejse varighed 30 min
Forbindelser pr dag 74
Første afgang: 02:02
Sidste afgang 23:22
Afstand 17 km

Billige flybilletter tog fra Tåstrup til København på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til København. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Tåstrup til København, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Tåstrup til København?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Tåstrup til København også for kun 26,31 kr., mens den gennemsnitlige pris er 27,92 kr..

Tog fra Tåstrup til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Tåstrup og København.

Tog fra Tåstrup til København

Hvad tid gøre togene til København orlov, og hvor længe er rejsen?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 21 min, men i gennemsnit tager 30 min. Den første tog ledes til Københavny er på 02:02, mens den sidste blade Tåstrup på 23:22.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Tåstrup og København?

De tog til København kan efterlade fra Taastrup St. og ankommer til København H, Østerport St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Da rejsen mellem Tåstrup og København er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.