Find et tog fra Frederikshavn til København

Frederikshavn til København af tog

Rejsen fra Frederikshavn til København by tog er 232,54 km og tager 6 t. og 14 min.. Der er 23 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.42 og den sidste kl 23.27. Det er muligt at rejse fra Frederikshavn til København med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed6 t. og 14 min.
Tilslutning pr. dag23
Første afgang04.42
Sidste afgang23.27
Afstand232,54 km
AfgangFrederikshavn
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDSB

Billige flybilletter tog fra Frederikshavn til København på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Frederikshavn til København?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Frederikshavn til København er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Frederikshavn til København kan være omkring .

Tog fra Frederikshavn til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Frederikshavn og København.

Hvad tid gøre togene til København orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 6 t. og 14 min. at nå København. Den tidligste Toget kører Frederikshavn på 04.42, mens den sidste blade på 23.27. I gennemsnit tager det 6 t. og 14 min. at komme til København med tog, men du bliver nødt 5 t. og 40 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04.42, mens den sidste blade :Frederikshavn på 23.27.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Frederikshavn til København?

De tog til København kan efterlade fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Frederikshavn til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Frederikshavn til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Frederikshavn til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Frederikshavn til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Frederikshavn til København

De billigste Frederikshavn - København togbilletter kan findes for så lavt som 335,39 kr., hvis du er heldig, eller 442,19 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 457,83 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Frederikshavn til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Frederikshavn til København med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Frederikshavn til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
16.28kg
Bus
17.44kg
Fly
46.51kg
Bil
37.21kg
Hvad er CO2-emissionerne for Frederikshavn til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Frederikshavn og København er 16.28kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Frederikshavn og København? Ved at tage toget mellem Frederikshavn og København sparer du 30.23kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.16kg i forhold til bussen og 20.93kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Frederikshavn og København ved tog?
Frederikshavn til København er 232,54 km.
Hvor længe varer tog mellem Frederikshavn og København?
Frederikshavn til København er i gennemsnit 6 t. og 14 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 40 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Frederikshavn til København?
Frederikshavn til København har i gennemsnit 23 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Frederikshavn til København?
Den tidligste tog fra Frederikshavn til København afgår ved 04.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Frederikshavn til København?
Den seneste tog fra Frederikshavn til København afgår ved 23.27. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Frederikshavn til København?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Frederikshavn for at gå til København. Du kan gå fra Frederikshavn Busstoppested, Kvissel st, og du kan nå frem til København H, Kastrup.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Frederikshavn til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Frederikshavn og København er 5 t. og 40 min..
Er der en direkte tog fra Frederikshavn til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Frederikshavn og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Frederikshavn til København af tog?
tog-rejsen fra Frederikshavn til København skaber 16.28kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Frederikshavn

Populære ruter

Weekendudflugter fra Frederikshavn

Internationale ruter fra Frederikshavn og nærliggende områder

Andre destinationer fra Frederikshavn

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter