Find et tog fra København til Ølstykke

København til Ølstykke af tog

Rejsen fra København til Ølstykke by tog er 28,97 km og tager 0 t. og 50 min.. Der er 35 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.01 og den sidste kl 22.41. Det er muligt at rejse fra København til Ølstykke med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 50 min.
Tilslutning pr. dag35
Første afgang00.01
Sidste afgang22.41
Afstand28,97 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstØlstykke
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra København til Ølstykke.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Ølstykke?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra København til Ølstykke fra . Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring .

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Ølstykke med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem København og Ølstykke.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra København til Ølstykke planlagt?

De tog, der kører mellem København og Ølstykke tage 0 t. og 50 min.. Det første tog afgår kl 00.01, mens den sidste er ved 22.41 Mens det første tog til Ølstykke blade på 00.01, er den sidste planlagt til 22.41. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 0 t. og 50 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Ølstykke i 0 t. og 45 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen København - Ølstykke?

Togene til Ølstykke forlade København fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Ølstykke
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Ølstykke.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Ølstykke, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Ølstykke.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Ølstykke

De billigste København - Ølstykke togbilletter kan findes for så lavt som 1,34 kr., hvis du er heldig, eller 36,83 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 69,32 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ølstykke med tog

Når du rejser til Ølstykke med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra København til Ølstykke
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Ølstykke med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

København til Ølstykke CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
2.03kg
Bus
2.17kg
Fly
5.79kg
Bil
4.64kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Ølstykke med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Ølstykke er 2.03kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Ølstykke? Ved at tage toget mellem København og Ølstykke sparer du 3.76kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.14kg i forhold til bussen og 2.61kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem København og Ølstykke ved tog?
København til Ølstykke er 28,97 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Ølstykke?
København til Ølstykke er i gennemsnit 0 t. og 50 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 45 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Ølstykke?
København til Ølstykke har i gennemsnit 35 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Ølstykke?
Den tidligste tog fra København til Ølstykke afgår ved 00.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Ølstykke?
Den seneste tog fra København til Ølstykke afgår ved 22.41. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Ølstykke?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Ølstykke. Du kan gå fra København H, Kastrup, og du kan nå frem til Oelstykke st.
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Ølstykke?
Der er i gennemsnit 31 fra København at gå til Ølstykke.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Ølstykke af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Ølstykke er 0 t. og 45 min..
Er der en direkte tog fra København til Ølstykke?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Ølstykke.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Ølstykke af tog?
tog-rejsen fra København til Ølstykke skaber 2.03kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Ølstykke

Relaterede ruter

Andre populære ruter