Find et tog fra København til Roskilde

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Roskilde

Rejse detaljer

Bedste pris 39,20 kr.
Rejse varighed 36 min
Forbindelser pr dag 89
Første afgang: 02:13
Sidste afgang 00:49
Afstand 31 km

Sammenlign bedste tog priserne fra København til Roskilde.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra København til Roskilde?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra København til Roskilde fra 39,20 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 42,50 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Roskilde med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med rejseplanen , dsb, der betjener ruten toget mellem København og Roskilde.

Tog fra København til Roskilde

Hvor lang tid tager det fra København til Roskilde og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 36 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Roskilde i 20 min. Det første tog kører fra København på 01:00, mens den sidste blade på 00:49.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Roskilde?

Togene til Roskilde forlade København fra København H , Østerport St. og ankommer i Roskilde St..

Glem ikke at købe mad og drikkevarer på forhånd, hvis du har brug for dem: togstationer har ikke altid butikker, mens ombord cafà s er ikke altid tilgængelige og ofte meget dyre.

Da rejsen mellem København og Roskilde er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.