Tog Vibehus - København priser fra 58,24 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Vibehus til København af tog

Rejsen fra Vibehus til København by tog er 53,55 km og tager 1 t. og 36 min.. Der er 50 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.03 og den sidste kl 23.22. Det er muligt at rejse fra Vibehus til København med tog for så lidt som 58,24 kr. eller så meget som 76,69 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 58,24 kr..

Laveste pris58,24 kr.
Rejsens varighed1 t. og 36 min.
Tilslutning pr. dag50
Laveste pris58,24 kr.
Højeste pris76,69 kr.
Første afgang00.03
Sidste afgang23.22
Afstand53,55 km
AfgangVibehus
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDSB
Billige tog billetter fra Vibehus til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Vibehus til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Vibehus til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Vibehus til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Vibehus til København

De billigste Vibehus - København togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Vibehus til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Vibehus til København med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Vibehus til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.75kg
Bus
4.02kg
Fly
10.71kg
Bil
8.57kg
Hvad er CO2-emissionerne for Vibehus til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Vibehus og København er 3.75kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Vibehus og København? Ved at tage toget mellem Vibehus og København sparer du 6.96kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.27kg i forhold til bussen og 4.82kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Vibehus til København?
En tog-billet fra Vibehus til København er 63,15 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 58,24 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Vibehus til København?
Den billigste billet, du kan få fra Vibehus til København, er 58,24 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Vibehus og København ved tog?
Vibehus til København er 53,55 km.
Hvor længe varer tog mellem Vibehus og København?
Vibehus til København er i gennemsnit 1 t. og 36 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 14 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Vibehus til København?
Vibehus til København har i gennemsnit 50 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Vibehus til København?
Den tidligste tog fra Vibehus til København afgår ved 00.03. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Vibehus til København?
Den seneste tog fra Vibehus til København afgår ved 23.22. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Vibehus til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 58,24 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Vibehus til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Vibehus og København er 1 t. og 14 min..
Er der en direkte tog fra Vibehus til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Vibehus og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Vibehus til København af tog?
tog-rejsen fra Vibehus til København skaber 3.75kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Vibehus

Populære ruter

Internationale ruter fra Vibehus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Vibehus

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter