Find et tog fra Århus til Fredericia

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Århus til Fredericia af tog

Rejsen fra Århus til Fredericia by tog er 71,75 km og tager 2 t. og 33 min.. Der er 36 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.03 og den sidste kl 23.13. Det er muligt at rejse fra Århus til Fredericia med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed2 t. og 33 min.
Tilslutning pr. dag36
Første afgang00.03
Sidste afgang23.13
Afstand71,75 km
AfgangÅrhus
AnkomstFredericia
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Århus til Fredericia.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Fredericia. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Århus til Fredericia, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Århus til Fredericia?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Århus til Fredericia til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Fredericia omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tage dig fra Århus y til Fredericia med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Århus -. Fredericia

Hvad tid gøre togene til Fredericia orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem Århus og Fredericia tage 2 t. og 33 min.. Det første tog afgår kl 00.03, mens den sidste er ved 23.13 Med de hurtigste forbindelser vil du være i Fredericia i 1 t. og 0 min., men i gennemsnit tager 2 t. og 33 min.. Den første tog ledes til Fredericiay er på 00.03, mens den sidste blade Århus på 23.13.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Fredericia?

Du kan tage toget til Fredericia på Aarhus C,Tilst, Aarhus Vest,Skolebakken st,Aarhus H, som ankommer til Fredericia St..

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Århus til Fredericia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Århus til Fredericia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Århus til Fredericia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Århus til Fredericia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Århus til Fredericia

De billigste Århus - Fredericia togbilletter kan findes for så lavt som 54,67 kr., hvis du er heldig, eller 150,38 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 169,59 kr..

Find den bedste dag at rejse til Fredericia med tog

Når du rejser til Fredericia med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Århus til Fredericia
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Århus til Fredericia med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Århus til Fredericia CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
5.02kg
Bus
5.38kg
Fly
14.35kg
Bil
11.48kg
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Fredericia med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Århus og Fredericia er 5.02kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Århus og Fredericia? Ved at tage toget mellem Århus og Fredericia sparer du 9.33kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.36kg i forhold til bussen og 6.46kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Århus og Fredericia ved tog?
Århus til Fredericia er 71,75 km.
Hvor længe varer tog mellem Århus og Fredericia?
Århus til Fredericia er i gennemsnit 2 t. og 33 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 0 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Århus til Fredericia?
Århus til Fredericia har i gennemsnit 36 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Århus til Fredericia?
Den tidligste tog fra Århus til Fredericia afgår ved 00.03. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Århus til Fredericia?
Den seneste tog fra Århus til Fredericia afgår ved 23.13. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Århus til Fredericia?
Der er i gennemsnit 21 fra Århus at gå til Fredericia.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Århus til Fredericia af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Århus og Fredericia er 1 t. og 0 min..
Er der en direkte tog fra Århus til Fredericia?
Ja, der er en direkte tog mellem Århus og Fredericia.
Hvad er CO2-emissionerne for Århus til Fredericia af tog?
tog-rejsen fra Århus til Fredericia skaber 5.02kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Århus

Populære ruter

Weekendudflugter fra Århus

Internationale ruter fra Århus og nærliggende områder

Andre destinationer fra Århus

Hovedruter til Fredericia

Relaterede ruter

Andre populære ruter