Find et tog fra Århus til Fredericia

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Fredericia

Rejse detaljer

Bedste pris 161,45 kr.
Rejse varighed 3 t 3 min
Forbindelser pr dag 60
Første afgang: 02:51
Sidste afgang 01:52
Afstand 72 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Fredericia.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Fredericia. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Århus til Fredericia, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Århus til Fredericia?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Århus til Fredericia er af 219,12 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Århus til Fredericia kan være omkring 161,45 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Århus til Fredericia?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Århus og Fredericia.

Tog fra Århus til Fredericia

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Århus til Fredericia planlagt?

Det første tog til Fredericia blade på 02:51, mens den sidste på 01:52. I gennemsnit, rejsen varer 3 t 3 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Fredericia i 59 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Århus til Fredericia?

Togene kører Århus fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til Fredericia St..

For korte afstande som mellem Århus og Fredericia, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.