Find et tog fra Århus til Ålborg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Ålborg

Rejse detaljer

Rejse varighed 4 t 41 min
Forbindelser pr dag 32
Første afgang: 06:12
Sidste afgang 01:52
Afstand 101 km

Billige flybilletter tog fra Århus til Ålborg på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Århus til Ålborg?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Århus til Ålborg fra 155 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 264,61 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Århus til Ålborg?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Århus og Ålborg.

Tog fra Århus til Ålborg

Hvor lang tid vil det tage dig fra Århus til Ålborg med tog og hvornår togene forlader?

I gennemsnit tager det 4 t 54 min at komme til Ålborg med tog, men du bliver nødt 1 t 16 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :06:09, mens den sidste blade :Århus på 01:52.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Århus - Ålborg?

De tog til Ålborg kan efterlade fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til Aalborg Vestby St., Aalborg St., Sct. Joseph (Kastetvej / Aalborg).

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.