Tog Horsens - Hammerum priser fra 51,55 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Horsens til Hammerum af tog

Rejsen fra Horsens til Hammerum by tog er 57,76 km og tager 1 t. og 41 min.. Der er 32 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 23.33. Det er muligt at rejse fra Horsens til Hammerum med tog for så lidt som 51,55 kr. eller så meget som 101,61 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 51,55 kr..

Laveste pris51,55 kr.
Rejsens varighed1 t. og 41 min.
Tilslutning pr. dag32
Laveste pris51,55 kr.
Højeste pris101,61 kr.
Første afgang00.15
Sidste afgang23.33
Afstand57,76 km
AfgangHorsens
AnkomstHammerum
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra Horsens til Hammerum på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Horsens til Hammerum?

I gennemsnit tog billetter fra Horsens til Hammerum omkostninger 82,34 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 51,55 kr..

Tog fra Horsens til Hammerum: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Horsens og Hammerum.

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Hammerum med tog?

De tog, der kører mellem Horsens og Hammerum tage 1 t. og 41 min.. Det første tog afgår kl 00.15, mens den sidste er ved 23.33 Det første tog til Hammerum blade på 00.15, mens den sidste på 23.33. I gennemsnit, rejsen varer 1 t. og 41 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Hammerum i 1 t. og 13 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Horsens - Hammerum?

Togene kører Horsens fra Horsens st,Station service sortie autoroute og ankommer til Hammerum.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Horsens til Hammerum
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Horsens til Hammerum.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Horsens til Hammerum, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Horsens til Hammerum.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Horsens til Hammerum

De billigste Horsens - Hammerum togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hammerum med tog

Når du rejser til Hammerum med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Horsens til Hammerum
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Horsens til Hammerum med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Horsens til Hammerum CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.04kg
Bus
4.33kg
Fly
11.55kg
Bil
9.24kg
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Hammerum med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Horsens og Hammerum er 4.04kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Horsens og Hammerum? Ved at tage toget mellem Horsens og Hammerum sparer du 7.51kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.29kg i forhold til bussen og 5.2kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Horsens til Hammerum?
En tog-billet fra Horsens til Hammerum er 82,34 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 51,55 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Horsens til Hammerum?
Den billigste billet, du kan få fra Horsens til Hammerum, er 51,55 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Horsens og Hammerum ved tog?
Horsens til Hammerum er 57,76 km.
Hvor længe varer tog mellem Horsens og Hammerum?
Horsens til Hammerum er i gennemsnit 1 t. og 41 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 13 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Horsens til Hammerum?
Horsens til Hammerum har i gennemsnit 32 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Horsens til Hammerum?
Den tidligste tog fra Horsens til Hammerum afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Horsens til Hammerum?
Den seneste tog fra Horsens til Hammerum afgår ved 23.33. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Horsens til Hammerum?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 51,55 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Horsens til Hammerum af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Horsens og Hammerum er 1 t. og 13 min..
Er der en direkte tog fra Horsens til Hammerum?
Ja, der er en direkte tog mellem Horsens og Hammerum.
Hvad er CO2-emissionerne for Horsens til Hammerum af tog?
tog-rejsen fra Horsens til Hammerum skaber 4.04kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Horsens

Populære ruter

Weekendudflugter fra Horsens

Internationale ruter fra Horsens og nærliggende områder

Andre destinationer fra Horsens

Hovedruter til Hammerum

Relaterede ruter

Andre populære ruter