Find et tog fra Århus til Odense

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Odense

Rejse detaljer

Rejse varighed 3 t 2 min
Forbindelser pr dag 124
Første afgang: 02:45
Sidste afgang 01:52
Afstand 85 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Odense.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Århus til Odense. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Århus til Odense?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Århus til Odense til 191,36 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Odense omkostninger i gennemsnit 243,99 kr..

Tog fra Århus til Odense: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Århus og Odense.

Tog fra Århus til Odense

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Odense med tog?

Mens det første tog til Odense blade på 02:51, er den sidste planlagt til 01:52. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 2 t 48 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Odense i 1 t 20 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Århus til Odense?

De tog til Odense kan efterlade fra Aarhus H, Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej) og ankommer til Odense St., Odense Sygehus St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

For korte afstande som mellem Århus og Odense, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.