Find et tog fra Århus til Esbjerg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Esbjerg

Rejse detaljer

Bedste pris 167,43 kr.
Rejse varighed 4 t 44 min
Forbindelser pr dag 54
Første afgang: 03:42
Sidste afgang 23:57
Afstand 134 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Århus til Esbjerg.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Århus til Esbjerg?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Århus til Esbjerg også for kun 167,43 kr., mens den gennemsnitlige pris er 312,26 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Århus y til Esbjerg med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Århus til Esbjerg tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra Århus til Esbjerg

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Århus til Esbjerg planlagt?

Det første tog til Esbjerg blade på 03:42, mens den sidste på 23:57. I gennemsnit, rejsen varer 4 t 44 min, men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Esbjerg i 2 t 11 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til Esbjerg og hvor vil du ankommer?

Du kan tage toget til Esbjerg på Aarhus H , Ny Præstøvej 100 (Ny Præstøvej), som ankommer til Esbjerg St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.