Find et tog fra Næstved til Esbjerg

Næstved til Esbjerg af tog

Rejsen fra Næstved til Esbjerg by tog er 211,12 km og tager 3 t. og 17 min.. Der er 26 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.28 og den sidste kl 22.37. Det er muligt at rejse fra Næstved til Esbjerg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 17 min.
Tilslutning pr. dag26
Første afgang01.28
Sidste afgang22.37
Afstand211,12 km
AfgangNæstved
AnkomstEsbjerg
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra Næstved til Esbjerg på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Næstved til Esbjerg?

I gennemsnit tog billetter fra Næstved til Esbjerg omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Næstved til Esbjerg?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Næstved til Esbjerg tilbydes af .

Hvad tid gøre togene til Esbjerg orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem Næstved og Esbjerg tage 3 t. og 17 min.. Det første tog afgår kl 01.28, mens den sidste er ved 22.37 Mens det første tog til Esbjerg blade på 01.28, er den sidste planlagt til 22.37. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t. og 17 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Esbjerg i 2 t. og 56 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Næstved - Esbjerg?

Togene til Esbjerg forlade Næstved fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Næstved til Esbjerg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Næstved til Esbjerg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Næstved til Esbjerg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Næstved til Esbjerg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Næstved til Esbjerg

De billigste Næstved - Esbjerg togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 95,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Esbjerg med tog

Når du rejser til Esbjerg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Næstved til Esbjerg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Næstved til Esbjerg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Næstved til Esbjerg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.78kg
Bus
15.83kg
Fly
42.22kg
Bil
33.78kg
Hvad er CO2-emissionerne for Næstved til Esbjerg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Næstved og Esbjerg er 14.78kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Næstved og Esbjerg? Ved at tage toget mellem Næstved og Esbjerg sparer du 27.44kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.05kg i forhold til bussen og 19kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Næstved og Esbjerg ved tog?
Næstved til Esbjerg er 211,12 km.
Hvor længe varer tog mellem Næstved og Esbjerg?
Næstved til Esbjerg er i gennemsnit 3 t. og 17 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 56 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Næstved til Esbjerg?
Næstved til Esbjerg har i gennemsnit 26 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Næstved til Esbjerg?
Den tidligste tog fra Næstved til Esbjerg afgår ved 01.28. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Næstved til Esbjerg?
Den seneste tog fra Næstved til Esbjerg afgår ved 22.37. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Næstved til Esbjerg?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Næstved for at gå til Esbjerg. Du kan gå fra Næstved St., og du kan nå frem til Guldager st, Esbjerg St., Gjesing st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Næstved til Esbjerg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Næstved og Esbjerg er 2 t. og 56 min..
Er der en direkte tog fra Næstved til Esbjerg?
Ja, der er en direkte tog mellem Næstved og Esbjerg.
Hvad er CO2-emissionerne for Næstved til Esbjerg af tog?
tog-rejsen fra Næstved til Esbjerg skaber 14.78kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Næstved

Populære ruter

Weekendudflugter fra Næstved

Internationale ruter fra Næstved og nærliggende områder

Andre destinationer fra Næstved

Hovedruter til Esbjerg

Relaterede ruter

Andre populære ruter