Find et tog fra Næstved til Ballerup

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 48,63 kr.
Rejse varighed 1 t 35 min
Forbindelser pr dag 28
Første afgang: 01:43
Sidste afgang 00:41
Afstand 67 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Næstved til Ballerup.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Næstved til Ballerup. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de togbilletter fra Næstved til Ballerup?

I gennemsnit tog billetter fra Næstved til Ballerup omkostninger 48,63 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 48,63 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Næstved til Ballerup med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Næstved -. Ballerup

Tog fra Næstved til Ballerup

Hvor lang tid tager det fra Næstved til Ballerup og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Ballerup blade på 01:43, er den sidste planlagt til 00:41. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t 35 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Ballerup i 1 t 21 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Næstved og Ballerup?

De tog til Ballerup kan efterlade fra Næstved St. og ankommer til Ballerup St..

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Da rejsen mellem Næstved og Ballerup er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.