Find et tog fra Næstved til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Bedste pris 69,36 kr.
Rejse varighed 2 t 32 min
Forbindelser pr dag 66
Første afgang: 06:46
Sidste afgang 01:22
Afstand 71 km

Billige flybilletter tog fra Næstved til København på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Næstved til København i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Næstved til København?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Næstved til København er af 74,16 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Næstved til København kan være omkring 69,36 kr..

Tog fra Næstved til København: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Næstved og København.

Tog fra Næstved til København

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Næstved til København planlagt?

I gennemsnit tager det 2 t 32 min at komme til København med tog, men du bliver nødt 52 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :06:46, mens den sidste blade :Næstved på 01:22.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Næstved til København?

De tog til København kan efterlade fra Næstved St. og ankommer til Østerport St., København H.

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Da rejsen mellem Næstved og København er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.