Find et tog fra København til Frederiksberg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 12,75 kr.
Rejse varighed 14 min
Forbindelser pr dag 230
Første afgang: 02:01
Sidste afgang 23:23
Afstand 2 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra København til Frederiksberg.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Frederiksberg?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra København til Frederiksberg er af 14,52 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra København til Frederiksberg kan være omkring 12,75 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Frederiksberg med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute København -. Frederiksberg

Tog fra København til Frederiksberg

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Frederiksberg med tog?

I gennemsnit tager det 14 min at komme til Frederiksberg med tog, men du bliver nødt 4 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :02:01, mens den sidste blade :København på 23:23.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Frederiksberg?

De tog til Frederiksberg kan efterlade fra København H, Østerport St., København H (togbus) og ankommer til Carlsberg St., Fuglebakken St..

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.