Tog København - Poznan priser fra 525,44 kr.

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Poznan af tog

Rejsen fra København til Poznan by tog er 462,21 km og tager 15 t. og 6 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.17 og den sidste kl 23.54. Det er muligt at rejse fra København til Poznan med tog for så lidt som 525,44 kr. eller så meget som 2.062,71 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 525,44 kr..

Laveste pris525,44 kr.
Rejsens varighed15 t. og 6 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris525,44 kr.
Højeste pris2.062,71 kr.
Første afgang05.17
Sidste afgang23.54
Afstand462,21 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstPoznan
TransportørerDeutsche Bahn, ORESUNDST

Tog Billetter fra Copenhagen til Poznan

Afgangsdato
søndag den 23. jun. 2024

Billige flybilletter tog fra København til Poznan på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra København til Poznan?

I gennemsnit tog billetter fra København til Poznan omkostninger 1.342,69 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 525,44 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Poznan med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Poznan tilbydes af .

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Poznan med tog?

De tog, der kører mellem København og Poznan tage 15 t. og 6 min.. Det første tog afgår kl 05.17, mens den sidste er ved 23.54 I gennemsnit tager det 15 t. og 6 min. at komme til Poznan med tog, men du bliver nødt 11 t. og 11 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :05.17, mens den sidste blade :København på 23.54.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Poznan?

De tog til Poznan kan efterlade fra Koebenhavn Ingerslevsgade,Copenhagen Airport og ankommer til Poznań Starołęka,Poznań–Ławica,Poznan.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Poznan

Billige tog billetter fra København til Poznan
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Poznan.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Poznan, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Poznan.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Poznan rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Poznan

De billigste København - Poznan togbilletter kan findes for så lavt som 473,60 kr., hvis du er heldig, eller 834,96 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.572,23 kr..

Find den bedste dag at rejse til Poznan med tog

Når du rejser til Poznan med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Deutsche Bahn er det tyske nationale jernbaneselskab med hovedkontor i Berlin, Tyskland, som driver et omfattende jernbanenetværk i hele Tyskland, herunder højhastighedstog (ICE), regionaltog og lokale pendlertog.

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra København til Poznan
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Poznan med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

København til Poznan CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
32.35kg
Bus
34.67kg
Fly
92.44kg
Bil
73.95kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Poznan med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Poznan er 32.35kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Poznan? Ved at tage toget mellem København og Poznan sparer du 60.09kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.32kg i forhold til bussen og 41.6kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra København til Poznan?
En tog-billet fra København til Poznan er 1.342,69 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 525,44 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Poznan?
Den billigste billet, du kan få fra København til Poznan, er 525,44 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Poznan ved tog?
København til Poznan er 462,21 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Poznan?
København til Poznan er i gennemsnit 15 t. og 6 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 11 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Poznan?
København til Poznan er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Deutsche Bahn, ORESUNDST, Snälltåget levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra København til Poznan?
København til Poznan har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Poznan?
Den tidligste tog fra København til Poznan afgår ved 05.17. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Poznan?
Den seneste tog fra København til Poznan afgår ved 23.54. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Poznan?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 525,44 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Poznan af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Poznan er 11 t. og 11 min..
Er der en direkte tog fra København til Poznan?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Poznan.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Poznan af tog?
tog-rejsen fra København til Poznan skaber 32.35kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Poznan

Relaterede ruter

Andre populære ruter