Tog København - Nürnberg priser fra 214,97 kr.

Start fra
214,97 kr.

København til Nürnberg af tog

Rejsen fra København til Nürnberg by tog er 699,84 km og tager 11 t. og 19 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.01 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra København til Nürnberg med tog for så lidt som 214,97 kr. eller så meget som 1.995,69 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 214,97 kr..

Laveste pris214,97 kr.
Rejsens varighed11 t. og 19 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris214,97 kr.
Højeste pris1.995,69 kr.
Første afgang00.01
Sidste afgang23.59
Afstand699,84 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstNürnberg
TransportørerEuroNight, Norddeutsche EisenbahnMere

Tog Billetter fra Copenhagen til Nuremberg

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Sammenlign bedste tog priserne fra København til Nürnberg.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Nürnberg. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra København til Nürnberg?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Nürnberg til 214,97 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Nürnberg omkostninger i gennemsnit 638,73 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Nürnberg?

For at komme til Nürnberg med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvad tid gøre togene til Nürnberg orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem København og Nürnberg tage 11 t. og 19 min.. Det første tog afgår kl 00.01, mens den sidste er ved 23.59 I gennemsnit tager det 11 t. og 19 min. at komme til Nürnberg med tog, men du bliver nødt 9 t. og 59 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :00.01, mens den sidste blade :København på 23.59.

I hvilke stationer kan du tage toget til Nürnberg og hvor vil du ankommer?

Togene kører København fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Nuremberg

Billige tog billetter fra København til Nürnberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Nürnberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Nürnberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Nürnberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Nuremberg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Nürnberg

De billigste København - Nürnberg togbilletter kan findes for så lavt som 445,55 kr., hvis du er heldig, eller 688,54 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.065,91 kr..

Find den bedste dag at rejse til Nürnberg med tog

Når du rejser til Nürnberg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

EuroNight er en type international overnatningstog, der kører i Europa. Det drives af forskellige nationale jernbaneselskaber og tilbyder komfortable sovepladser, spisevogne og andre faciliteter til passagerer, der rejser lange afstande. EuroNight-tog kører typisk mellem større byer i forskellige lande, såsom Paris og Berlin eller Wien og Budapest. De er ofte et populært valg for rejsende, der ønsker at spare tid og penge ved at kombinere transport- og overnatningsomkostninger. Men i de senere år er mange EuroNight-ruter udgået eller erstattet af højhastighedstog, da efterspørgslen efter overnatningsrejser er faldet.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

InterCityLyn-DSB er en højhastighedstogtjeneste, der drives af Danske Statsbaner (DSB) i samarbejde med det tyske jernbaneselskab Deutsche Bahn. Tjenesten forbinder større byer i Danmark, herunder København, Aarhus og Aalborg, med Hamborg og Berlin i Tyskland.

ÖBB Nightjet, der drives af de østrigske føderale jernbaner (ÖBB), tilbyder overnatning med togrejser mellem større europæiske byer, hvilket giver en bekvem og behagelig måde at rejse gennem natten på. Nightjet-togene er udstyret med sovekabiner, sofaer og sæder, hvilket giver passagererne en behagelig og bekvem måde at rejse lange afstande på, mens de sover. Tjenesten kører i hele Østrig og strækker sig til nabolande som Tyskland, Schweiz, Italien og Tjekkiet.

Express InterCity er en type togtjeneste, der kører i mange lande rundt om i verden. Det er designet til at give hurtig og effektiv transport mellem større byer med begrænsede stop undervejs. Express InterCity-tog tilbyder typisk faciliteter såsom komfortable siddepladser, aircondition og mad og drikke ombord. De kan også have førsteklasses eller business-class siddemuligheder til passagerer, der ønsker ekstra komfort og faciliteter. Express InterCity-tog er ofte et populært valg for forretningsrejsende, turister og pendlere, der skal rejse mellem byer hurtigt og bekvemt.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Regionalbahn er en type togforbindelse i Tyskland, der kører på regionale ruter, der forbinder mindre byer og byer med større. Disse tog er normalt langsommere end intercitytog, men de holder flere stop og er mere overkommelige. Regionalbahn-tog drives af forskellige selskaber, herunder Deutsche Bahn, og de tilbyder enkelt- og flerdagsbilletter. Togene bruges ofte af pendlere og turister, der gerne vil udforske landskabet og mindre byer.

Billettyper og faciliteter fra København til Nürnberg

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity, Nightjet og DB - InterCity Express (ICE) tilbyder, når du rejser fra København til Nürnberg.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Seated carriage

Disse billetter er ideelle til kortere rejser i løbet af dagen, og de byder på komfortable sæder i vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Couchette

Disse billetter giver en mere overkommelig mulighed for overnatningsrejser med køjesenge i delte rum, der kan rumme op til 6 passagerer.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Sleeper cabin

Disse er de mest komfortable Nightjet-billetter, der byder på enkelt-, dobbelt- eller tredobbelte rum med senge, tæpper og puder til en god nats søvn.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Wifi-tjenesten er i øjeblikket ikke tilgængelig på Nighthet.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Private rum er tilgængelige på ÖBB Nightjets. I liggevogne kan 1-6 personer (1-3 voksne; maks. 5 børn op til 14 år) rejse til en lav fast takst. For alles komfort er der desuden en stille tid fra kl. 22.00 til kl. 08.00. Hovedlys i sove- og liggesektioner bør være slukket i denne periode.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Udover standardudtag tilbyder den nye Nightjet USB-opladning og induktive ladestationer.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser med et ÖBB Nightjet-tog, må du kun tjekke en kuffert og et stykke håndbagage. Sørg for, at din bagage opbevares på en måde, der ikke generer eller hindrer andre. Husk retningslinjerne for bagageopbevaring: Genstande, der nemt kan opbevares, skal ligge i de overliggende stativer, mens større bagage skal placeres under sædet eller i dertil beregnede bagagebærere. Hold altid passager, døre og flugtveje fri for alles sikkerhed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Visse ruter tilbyder busser med kørestolsvenlige rum og nærliggende toiletter, der kan rumme en passager med kørestol og en ledsager.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Dagbusrejsende kan købe snacks og drikkevarer fra personalet ombord. Indehavere af liggestole får mineralvand og en wienermorgenmad. Sovekabinepassagerer nyder en velkomstdrink, aftensnack, mineralvand og en tilpasset morgenmad. Specifikke diætønsker til Nightjet-måltider skal sendes via e-mail mindst 72 timer før afgang.
air_con Aircondition open icon close icon
Hvert rum i sove-, ligge- og siddevogne har individuelle styringer af aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
På Nightjets, der forbinder Tyskland, Østrig og Schweiz, er cykler velkomne med en specifik billet og reservation. ÖBB Nightjet tillader også ting som klapvogne og musikinstrumenter. Brug ÖBB-tjenesten til at transportere cykler i Østrig. Foldecykler er gratis, hvis de er inden for 110 cm x 80 cm x 40 cm. Sørg for, at el-cykelbatterier er opladet, og bemærk, at cykler ikke kan være på busser under jernbaneafbrydelser.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søg ro på ICE Frankfurt i Coach 21 (anden klasse) og Coach 28/29 (første klasse). På ICE 104/105 Basel er det Coach 31 (anden klasse) og Coach 38/39 (første klasse).
wifi Trådløst internet open icon close icon
På ICE-tog kan du nyde gratis WiFi og få adgang til ICE-portalen til film, tv-shows, lydbøger, spil og læsemateriale.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Bliv opladet med et strømstik tilgængeligt for hver to pladser i toget.
luggage Bagage open icon close icon
På ICE-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kontakt DB's Mobilitetsservice for at få hjælp til ombordstigning, togskifte eller andre forespørgsler. Personalet er altid klar til at hjælpe og sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Med ICE kan du vælge mellem en komplet menu på restauranten ombord eller hurtige snacks i bistroen. For First Class-passagerer serveres gratis mad og drikkevarer direkte til dit sæde. DBs mangfoldige menu, der opdateres kvartalsvis, byder på lokale og vegetariske/veganske muligheder.
air_con Aircondition open icon close icon
ICE-tog tilbyder ikke kun aircondition, men er også innoverende med miljøvenlige systemer, der både køler og opvarmer ved hjælp af naturlige kølemidler.
bicycle Cykel open icon close icon
På Deutsche Bahn-tog skal du sørge for, at den er adskilt og pakket tæt ind i et etui eller et omslag med dit navn mærket på, og du kan tage det med ombord gratis. Du har også lov til en almindelig og en håndbagage. Bare sørg for, at din cykel ikke kommer i vejen for andre rejsende eller blokerer gange. Bemærk: Specielle cykler er ikke tilladt, men hvis du er en international rejsende, er der ingen grund til at bekymre dig om spidsbelastningsbegrænsninger.
Tjenester ombord på EuroNight, Norddeutsche Eisenbahn, DB - InterCity Express (ICE) fra København til Nürnberg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Nürnberg med train.
Faciliteter EuroNight Norddeutsche Eisenbahn DB - InterCity Express (ICE) Metronom Nightjet EuroCity InterCityLyn DB - Regionalbahn DB - Regional Express DB - Intercity
quiet_zone Stille zone check check check check check check cross check check cross
wifi Trådløst internet check check check check check check check check check check
power_sockets Strømstik check check check check check check check check check check
accessibility Tilgængelighed check check check check check check check check check cross
food_and_drink Mad og drikke check check check check check check check check check check
air_con Aircondition check check check check check check check check check cross
bicycle Cykel check check check check check check check check check cross
sleeper_couchette Sovende check check check check check check check check check cross
luggage Bagage cross cross check cross check check check check cross check

København til Nürnberg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
48.99kg
Bus
52.49kg
Fly
139.97kg
Bil
111.97kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Nürnberg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Nürnberg er 48.99kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Nürnberg? Ved at tage toget mellem København og Nürnberg sparer du 90.98kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 3.5kg i forhold til bussen og 62.98kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra København til Nürnberg?
En tog-billet fra København til Nürnberg er 638,73 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 214,97 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Nürnberg?
Den billigste billet, du kan få fra København til Nürnberg, er 214,97 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Nürnberg ved tog?
København til Nürnberg er 699,84 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Nürnberg?
København til Nürnberg er i gennemsnit 11 t. og 19 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 9 t. og 59 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Nürnberg?
København til Nürnberg er dækket af 10 operatør(er). Du kan finde på Virail EuroNight, Norddeutsche Eisenbahn, nordbahn, DB - InterCity Express (ICE), Metronom, Nightjet, EuroCity, InterCityLyn, DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, DB - Intercity levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra København til Nürnberg?
København til Nürnberg har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Nürnberg?
Den tidligste tog fra København til Nürnberg afgår ved 00.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Nürnberg?
Den seneste tog fra København til Nürnberg afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Nürnberg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 214,97 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Nürnberg?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Nürnberg. Du kan gå fra København H, Kastrup, og du kan nå frem til Nuremberg Hbf, Nuremberg Frankenstadion, Nürnberg ZOB, Nuremberg Nordost.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Nürnberg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Nürnberg er 9 t. og 59 min..
Er der en direkte tog fra København til Nürnberg?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Nürnberg.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Nürnberg af tog?
tog-rejsen fra København til Nürnberg skaber 48.99kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Nürnberg

Relaterede ruter

Andre populære ruter