Tog Leipzig - Nürnberg priser fra 207,53 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Leipzig til Nürnberg af tog

Rejsen fra Leipzig til Nürnberg by tog er 229,08 km og tager 2 t. og 37 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.15 og den sidste kl 07.48. Det er muligt at rejse fra Leipzig til Nürnberg med tog for så lidt som 207,53 kr. eller så meget som 371,17 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 207,53 kr..

Laveste pris207,53 kr.
Rejsens varighed2 t. og 37 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris207,53 kr.
Højeste pris371,17 kr.
Første afgang01.15
Sidste afgang07.48
Afstand229,08 km
AfgangLeipzig
AnkomstNürnberg
TransportørerMitteldeutsche Regiobahn, DB - Regional Express

Tog Billetter fra Leipzig til Nuremberg

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign priser og billetter fra Leipzig til Nuremberg

Billige tog billetter fra Leipzig til Nürnberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Leipzig til Nürnberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Leipzig til Nürnberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Leipzig til Nürnberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Leipzig til Nuremberg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Leipzig til Nürnberg

De billigste Leipzig - Nürnberg togbilletter kan findes for så lavt som 121,54 kr., hvis du er heldig, eller 228,31 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 425,10 kr..

Find den bedste dag at rejse til Nürnberg med tog

Når du rejser til Nürnberg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Mitteldeutsche Regiobahn (MRB) er et regionalt jernbaneselskab, der opererer i de centrale tyske delstater Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og er et datterselskab af Transdev Germany. MRB driver passagertog på flere regionale linjer, herunder Leipzig-Hof-linjen, Leipzig-Altenburg-linjen og Halle-Kassel-linjen. Selskabets flåde består af moderne elektriske og diesel-flere enheder, og den tilbyder en række tjenester, herunder regionale eksprestog, regionaltog og S-Bahn-tjenester. MRB er forpligtet til at levere sikre, pålidelige og miljøvenlige transporttjenester til sine passagerer.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Tjenester ombord på Mitteldeutsche Regiobahn, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) fra Leipzig til Nürnberg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Leipzig til Nürnberg med train.
Faciliteter Mitteldeutsche Regiobahn DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Stille zone check check check
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
accessibility Tilgængelighed check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check
air_con Aircondition check check check
bicycle Cykel check check check
sleeper_couchette Sovende check check check
luggage Bagage cross cross check

Leipzig til Nürnberg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
16.04kg
Bus
17.18kg
Fly
45.82kg
Bil
36.65kg
Hvad er CO2-emissionerne for Leipzig til Nürnberg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Leipzig og Nürnberg er 16.04kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Leipzig og Nürnberg? Ved at tage toget mellem Leipzig og Nürnberg sparer du 29.78kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.14kg i forhold til bussen og 20.61kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Leipzig til Nürnberg?
En tog-billet fra Leipzig til Nürnberg er 270,01 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 207,53 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Leipzig til Nürnberg?
Den billigste billet, du kan få fra Leipzig til Nürnberg, er 207,53 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Leipzig og Nürnberg ved tog?
Leipzig til Nürnberg er 229,08 km.
Hvor længe varer tog mellem Leipzig og Nürnberg?
Leipzig til Nürnberg er i gennemsnit 2 t. og 37 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 4 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Leipzig til Nürnberg?
Leipzig til Nürnberg er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Mitteldeutsche Regiobahn, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Leipzig til Nürnberg?
Leipzig til Nürnberg har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Leipzig til Nürnberg?
Den tidligste tog fra Leipzig til Nürnberg afgår ved 01.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Leipzig til Nürnberg?
Den seneste tog fra Leipzig til Nürnberg afgår ved 07.48. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Leipzig til Nürnberg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 207,53 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Leipzig til Nürnberg?
Der er i gennemsnit 3 fra Leipzig at gå til Nürnberg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Leipzig til Nürnberg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Leipzig og Nürnberg er 2 t. og 4 min..
Er der en direkte tog fra Leipzig til Nürnberg?
Ja, der er en direkte tog mellem Leipzig og Nürnberg.
Hvad er CO2-emissionerne for Leipzig til Nürnberg af tog?
tog-rejsen fra Leipzig til Nürnberg skaber 16.04kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Leipzig

Populære ruter

Weekendudflugter fra Leipzig

Internationale ruter fra Leipzig og nærliggende områder

Andre destinationer fra Leipzig

Hovedruter til Nürnberg

Relaterede ruter

Andre populære ruter