Tog Dortmund - Nürnberg priser fra 338,96 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag 338,96 kr.
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Dortmund til Nürnberg af tog

Rejsen fra Dortmund til Nürnberg by tog er 343,53 km og tager 6 t. og 4 min.. Der er 6 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.20 og den sidste kl 20.26. Det er muligt at rejse fra Dortmund til Nürnberg med tog for så lidt som 338,96 kr. eller så meget som 572,67 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 338,96 kr..

Laveste pris338,96 kr.
Rejsens varighed6 t. og 4 min.
Tilslutning pr. dag6
Laveste pris338,96 kr.
Højeste pris572,67 kr.
Første afgang00.20
Sidste afgang20.26
Afstand343,53 km
AfgangDortmund
AnkomstNürnberg
TransportørerFlixTrain, DB - IntercityMere

Tog Billetter fra Dortmund til Nuremberg

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign priser og billetter fra Dortmund til Nuremberg

Billige tog billetter fra Dortmund til Nürnberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Dortmund til Nürnberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Dortmund til Nürnberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Dortmund til Nürnberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Dortmund til Nuremberg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Nürnberg med tog

Når du rejser til Nürnberg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

National Express er et britisk multinationalt offentlig transportselskab, der driver bus- og jernbanetjenester i Storbritannien, Europa, Nordafrika og Nordamerika. Virksomheden blev grundlagt i 1972 og har hovedkvarter i Birmingham, Storbritannien. National Express driver en flåde på over 1.600 busser, der betjener over 900 destinationer over hele Storbritannien. Selskabet driver også jernbanetjenester i Storbritannien, herunder East Anglia-franchisen.

Express InterCity er en type togtjeneste, der kører i mange lande rundt om i verden. Det er designet til at give hurtig og effektiv transport mellem større byer med begrænsede stop undervejs. Express InterCity-tog tilbyder typisk faciliteter såsom komfortable siddepladser, aircondition og mad og drikke ombord. De kan også have førsteklasses eller business-class siddemuligheder til passagerer, der ønsker ekstra komfort og faciliteter. Express InterCity-tog er ofte et populært valg for forretningsrejsende, turister og pendlere, der skal rejse mellem byer hurtigt og bekvemt.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Dortmund til Nürnberg

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Dortmund til Nürnberg.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søg ro på ICE Frankfurt i Coach 21 (anden klasse) og Coach 28/29 (første klasse). På ICE 104/105 Basel er det Coach 31 (anden klasse) og Coach 38/39 (første klasse).
wifi Trådløst internet open icon close icon
På ICE-tog kan du nyde gratis WiFi og få adgang til ICE-portalen til film, tv-shows, lydbøger, spil og læsemateriale.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Bliv opladet med et strømstik tilgængeligt for hver to pladser i toget.
luggage Bagage open icon close icon
På ICE-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kontakt DB's Mobilitetsservice for at få hjælp til ombordstigning, togskifte eller andre forespørgsler. Personalet er altid klar til at hjælpe og sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Med ICE kan du vælge mellem en komplet menu på restauranten ombord eller hurtige snacks i bistroen. For First Class-passagerer serveres gratis mad og drikkevarer direkte til dit sæde. DBs mangfoldige menu, der opdateres kvartalsvis, byder på lokale og vegetariske/veganske muligheder.
air_con Aircondition open icon close icon
ICE-tog tilbyder ikke kun aircondition, men er også innoverende med miljøvenlige systemer, der både køler og opvarmer ved hjælp af naturlige kølemidler.
bicycle Cykel open icon close icon
På Deutsche Bahn-tog skal du sørge for, at den er adskilt og pakket tæt ind i et etui eller et omslag med dit navn mærket på, og du kan tage det med ombord gratis. Du har også lov til en almindelig og en håndbagage. Bare sørg for, at din cykel ikke kommer i vejen for andre rejsende eller blokerer gange. Bemærk: Specielle cykler er ikke tilladt, men hvis du er en international rejsende, er der ingen grund til at bekymre dig om spidsbelastningsbegrænsninger.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på FlixTrain, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE) fra Dortmund til Nürnberg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Dortmund til Nürnberg med train.
Faciliteter FlixTrain DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) National Express FlixBus
quiet_zone Stille zone check cross check check cross
wifi Trådløst internet check check check check check
power_sockets Strømstik check check check check check
luggage Bagage check check check check check
accessibility Tilgængelighed check cross check check cross
food_and_drink Mad og drikke check check check check check
air_con Aircondition check cross check check check
bicycle Cykel check cross check check cross
sleeper_couchette Sovende check cross check check cross

Dortmund til Nürnberg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
24.05kg
Bus
25.76kg
Fly
68.71kg
Bil
54.96kg
Hvad er CO2-emissionerne for Dortmund til Nürnberg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Dortmund og Nürnberg er 24.05kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Dortmund og Nürnberg? Ved at tage toget mellem Dortmund og Nürnberg sparer du 44.66kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.71kg i forhold til bussen og 30.91kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Dortmund til Nürnberg?
En tog-billet fra Dortmund til Nürnberg er 464,30 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 338,96 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Dortmund til Nürnberg?
Den billigste billet, du kan få fra Dortmund til Nürnberg, er 338,96 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Dortmund og Nürnberg ved tog?
Dortmund til Nürnberg er 343,53 km.
Hvor længe varer tog mellem Dortmund og Nürnberg?
Dortmund til Nürnberg er i gennemsnit 6 t. og 4 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 33 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Dortmund til Nürnberg?
Dortmund til Nürnberg er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixTrain, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), National Express, FlixBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Dortmund til Nürnberg?
Dortmund til Nürnberg har i gennemsnit 6 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Dortmund til Nürnberg?
Den tidligste tog fra Dortmund til Nürnberg afgår ved 00.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Dortmund til Nürnberg?
Den seneste tog fra Dortmund til Nürnberg afgår ved 20.26. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Dortmund til Nürnberg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 338,96 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Dortmund til Nürnberg?
Der er i gennemsnit 2 fra Dortmund at gå til Nürnberg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Dortmund til Nürnberg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Dortmund og Nürnberg er 4 t. og 33 min..
Er der en direkte tog fra Dortmund til Nürnberg?
Ja, der er en direkte tog mellem Dortmund og Nürnberg.
Hvad er CO2-emissionerne for Dortmund til Nürnberg af tog?
tog-rejsen fra Dortmund til Nürnberg skaber 24.05kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Dortmund

Populære ruter

Weekendudflugter fra Dortmund

Internationale ruter fra Dortmund og nærliggende områder

Andre destinationer fra Dortmund

Hovedruter til Nürnberg

Relaterede ruter

Andre populære ruter