Tog København - Prag priser fra 296,79 kr.

Start fra
296,79 kr.

København til Prag af tog

Rejsen fra København til Prag by tog er 634,34 km og tager 16 t. og 14 min.. Der er 6 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.05 og den sidste kl 22.05. Det er muligt at rejse fra København til Prag med tog for så lidt som 296,79 kr. eller så meget som 1.791,88 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 296,79 kr..

Laveste pris296,79 kr.
Rejsens varighed16 t. og 14 min.
Tilslutning pr. dag6
Laveste pris296,79 kr.
Højeste pris1.791,88 kr.
Første afgang01.05
Sidste afgang22.05
Afstand634,34 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstPrag
TransportørerDeutsche Bahn, SNCF

Tog Billetter fra Copenhagen til Prague

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Med virail de billigste togbilletter fra København til Prag.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra København til Prag i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Prag?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra København til Prag også for kun 296,79 kr., mens den gennemsnitlige pris er 981,26 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Prag med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute København -. Prag

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Prag med tog?

Det vil tage dig 16 t. og 14 min. at nå Prag. Den tidligste Toget kører København på 01.05, mens den sidste blade på 22.05. I gennemsnit tager det 16 t. og 14 min. at komme til Prag med tog, men du bliver nødt 11 t. og 50 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :01.05, mens den sidste blade :København på 22.05.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra København til Prag?

Togene kører København fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Prague

Billige tog billetter fra København til Prag
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Prag.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Prag, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Prag.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Prague rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til Prag med tog

Når du rejser til Prag med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Deutsche Bahn er det tyske nationale jernbaneselskab med hovedkontor i Berlin, Tyskland, som driver et omfattende jernbanenetværk i hele Tyskland, herunder højhastighedstog (ICE), regionaltog og lokale pendlertog.

Tjenester ombord på Deutsche Bahn, SNCF fra København til Prag
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Prag med train.
Faciliteter Deutsche Bahn SNCF
quiet_zone Stille zone check check
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
accessibility Tilgængelighed check check
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
bicycle Cykel check check
sleeper_couchette Sovende check check

København til Prag CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
44.4kg
Bus
47.58kg
Fly
126.87kg
Bil
101.49kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Prag med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Prag er 44.4kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Prag? Ved at tage toget mellem København og Prag sparer du 82.47kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 3.18kg i forhold til bussen og 57.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra København til Prag?
En tog-billet fra København til Prag er 981,26 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 296,79 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Prag?
Den billigste billet, du kan få fra København til Prag, er 296,79 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Prag ved tog?
København til Prag er 634,34 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Prag?
København til Prag er i gennemsnit 16 t. og 14 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 50 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Prag?
København til Prag er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail Deutsche Bahn, SNCF levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra København til Prag?
København til Prag har i gennemsnit 6 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Prag?
Den tidligste tog fra København til Prag afgår ved 01.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Prag?
Den seneste tog fra København til Prag afgår ved 22.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Prag?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 296,79 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Prag?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Prag. Du kan gå fra Kastrup, København H, og du kan nå frem til Praha ÚAN Florenc, Praha Zličín, Praha Letiště BUS, Praha Libeň, Praha Hlavní Nádraží, Praha Nádraží Holešovice, Praha Namesti Republiky , Praha-Vysočany nádraží, Praha Cerny Most .
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Prag af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Prag er 11 t. og 50 min..
Er der en direkte tog fra København til Prag?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Prag.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Prag af tog?
tog-rejsen fra København til Prag skaber 44.4kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Prag

Andre populære ruter