Tog München - København priser fra 445,55 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

München til København af tog

Rejsen fra München til København by tog er 841,91 km og tager 11 t. og 47 min.. Der er 6 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.21 og den sidste kl 10.48. Det er muligt at rejse fra München til København med tog for så lidt som 445,55 kr. eller så meget som 1.826,84 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 445,55 kr..

Laveste pris445,55 kr.
Rejsens varighed11 t. og 47 min.
Tilslutning pr. dag6
Laveste pris445,55 kr.
Højeste pris1.826,84 kr.
Første afgang00.21
Sidste afgang10.48
Afstand841,91 km
AfgangMünchen
AnkomstKøbenhavn
TransportørerDB - InterCity Express (ICE), EuroCity

Tog Billetter fra Munich til Copenhagen

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign priser og billetter fra Munich til Copenhagen

Billige tog billetter fra München til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra München til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra München til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra München til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Munich til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Express InterCity er en type togtjeneste, der kører i mange lande rundt om i verden. Det er designet til at give hurtig og effektiv transport mellem større byer med begrænsede stop undervejs. Express InterCity-tog tilbyder typisk faciliteter såsom komfortable siddepladser, aircondition og mad og drikke ombord. De kan også have førsteklasses eller business-class siddemuligheder til passagerer, der ønsker ekstra komfort og faciliteter. Express InterCity-tog er ofte et populært valg for forretningsrejsende, turister og pendlere, der skal rejse mellem byer hurtigt og bekvemt.

Billettyper og faciliteter fra München til København

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som DB - InterCity Express (ICE) tilbyder, når du rejser fra München til København.

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søg ro på ICE Frankfurt i Coach 21 (anden klasse) og Coach 28/29 (første klasse). På ICE 104/105 Basel er det Coach 31 (anden klasse) og Coach 38/39 (første klasse).
wifi Trådløst internet open icon close icon
På ICE-tog kan du nyde gratis WiFi og få adgang til ICE-portalen til film, tv-shows, lydbøger, spil og læsemateriale.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Bliv opladet med et strømstik tilgængeligt for hver to pladser i toget.
luggage Bagage open icon close icon
På ICE-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kontakt DB's Mobilitetsservice for at få hjælp til ombordstigning, togskifte eller andre forespørgsler. Personalet er altid klar til at hjælpe og sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Med ICE kan du vælge mellem en komplet menu på restauranten ombord eller hurtige snacks i bistroen. For First Class-passagerer serveres gratis mad og drikkevarer direkte til dit sæde. DBs mangfoldige menu, der opdateres kvartalsvis, byder på lokale og vegetariske/veganske muligheder.
air_con Aircondition open icon close icon
ICE-tog tilbyder ikke kun aircondition, men er også innoverende med miljøvenlige systemer, der både køler og opvarmer ved hjælp af naturlige kølemidler.
bicycle Cykel open icon close icon
På Deutsche Bahn-tog skal du sørge for, at den er adskilt og pakket tæt ind i et etui eller et omslag med dit navn mærket på, og du kan tage det med ombord gratis. Du har også lov til en almindelig og en håndbagage. Bare sørg for, at din cykel ikke kommer i vejen for andre rejsende eller blokerer gange. Bemærk: Specielle cykler er ikke tilladt, men hvis du er en international rejsende, er der ingen grund til at bekymre dig om spidsbelastningsbegrænsninger.
Tjenester ombord på DB - InterCity Express (ICE), EuroCity fra München til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra München til København med train.
Faciliteter DB - InterCity Express (ICE) EuroCity
quiet_zone Stille zone check check
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
accessibility Tilgængelighed check check
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
bicycle Cykel check check
sleeper_couchette Sovende check check

München til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
58.93kg
Bus
63.14kg
Fly
168.38kg
Bil
134.71kg
Hvad er CO2-emissionerne for München til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem München og København er 58.93kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem München og København? Ved at tage toget mellem München og København sparer du 109.45kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 4.21kg i forhold til bussen og 75.78kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra München til København?
En tog-billet fra München til København er 980,37 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 445,55 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra München til København?
Den billigste billet, du kan få fra München til København, er 445,55 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem München og København ved tog?
München til København er 841,91 km.
Hvor længe varer tog mellem München og København?
München til København er i gennemsnit 11 t. og 47 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 1 min..
Hvilke virksomheder opererer fra München til København?
München til København er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - InterCity Express (ICE), EuroCity levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra München til København?
München til København har i gennemsnit 6 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra München til København?
Den tidligste tog fra München til København afgår ved 00.21. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra München til København?
Den seneste tog fra München til København afgår ved 10.48. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra München til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 445,55 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem München til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem München og København er 11 t. og 1 min..
Er der en direkte tog fra München til København?
Ja, der er en direkte tog mellem München og København.
Hvad er CO2-emissionerne for München til København af tog?
tog-rejsen fra München til København skaber 58.93kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra München

Populære ruter

Weekendudflugter fra München

Internationale ruter fra München og nærliggende områder

Andre destinationer fra München

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter