Tog München - Firenze priser fra 56,53 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage 170,34 kr.
3 dage Mere

München til Firenze af tog

Rejsen fra München til Firenze by tog er 487,2 km og tager 9 t. og 18 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.34 og den sidste kl 23.54. Det er muligt at rejse fra München til Firenze med tog for så lidt som 56,53 kr. eller så meget som 438,86 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 56,53 kr..

Laveste pris56,53 kr.
Rejsens varighed9 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris56,53 kr.
Højeste pris438,86 kr.
Første afgang07.34
Sidste afgang23.54
Afstand487,2 km
AfgangMünchen
AnkomstFirenze
TransportørerEuroCity, AutobusMere

Tog Billetter fra Munich til Florence

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra München til Firenze på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Firenze. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra München til Firenze, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra München til Firenze?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra München til Firenze også for kun 56,53 kr., mens den gennemsnitlige pris er 175,84 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra München y til Firenze med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra München til Firenze tilbydes af .

Hvornår er frøtse og sidste tog fra München til Firenze planlagt?

De tog, der kører mellem München og Firenze tage 9 t. og 18 min.. Det første tog afgår kl 07.34, mens den sidste er ved 23.54 I gennemsnit tager det 9 t. og 18 min. at komme til Firenze med tog, men du bliver nødt 7 t. og 30 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :07.34, mens den sidste blade :München på 23.54.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen München - Firenze?

De tog til Firenze vil efterlade fra Hopfenstraße, München,Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München og vil ankomme til Firenze Campo Di Marte,Florence - Rifredi,Firenze S. Marco Vecchio,Florence Cascine,Scandicci, Villa Constanza,Florence, Florence (Piazzale Montelungo),Florence Santa Maria Novella.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Munich til Florence

Billige tog billetter fra München til Firenze
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra München til Firenze.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra München til Firenze, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra München til Firenze.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Munich til Florence rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 60,25 kr. til 654,57 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 91% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra München til Firenze

De billigste München - Firenze togbilletter kan findes for så lavt som 73,64 kr., hvis du er heldig, eller 148,93 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 344,99 kr..

Find den bedste dag at rejse til Firenze med tog

Når du rejser til Firenze med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

Frecciarossa, der drives af Trenitalia, det nationale jernbaneselskab, er en berømt højhastighedstogtjeneste i Italien. FRECCIAROSSA-tog, der når hastigheder på op til 300 km/t, forbinder større byer, herunder Rom, Milano, Napoli, Firenze og Torino.

ÖBB Nightjet, der drives af de østrigske føderale jernbaner (ÖBB), tilbyder overnatning med togrejser mellem større europæiske byer, hvilket giver en bekvem og behagelig måde at rejse gennem natten på. Nightjet-togene er udstyret med sovekabiner, sofaer og sæder, hvilket giver passagererne en behagelig og bekvem måde at rejse lange afstande på, mens de sover. Tjenesten kører i hele Østrig og strækker sig til nabolande som Tyskland, Schweiz, Italien og Tjekkiet.

ÖBB Railjet er en højhastighedstogtjeneste, der drives af de østrigske forbundsjernbaner (ÖBB). Det forbinder større østrigske byer med steder i Ungarn, Tyskland, Schweiz og Tjekkiet. Super Sparpreis, Sparpreis og Flexpreis er billetpriser, der bestemmer billettens fleksibilitet og de tilhørende omkostninger, og Standard, First og Business er de niveauer af service og komfort, der tilbydes på toget.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Billettyper og faciliteter fra München til Firenze

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity, Frecciarossa og Nightjet tilbyder, når du rejser fra München til Firenze.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Premium

Premium-service inkluderer et bredere sæde, mere benplads og adgang til yderligere faciliteter såsom en velkomstdrink og et udvalg af aviser. Coach 4 på Frecciarossa 1000-toget er reserveret til Premium-niveauet.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Standard

Standard er det grundlæggende serviceniveau og inkluderer et komfortabelt sæde og adgang til grundlæggende tjenester ombord. Trænerne 5-8 er til standardniveauet med sæder beklædt med gråt øko-læder.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Executive

Executive er det højeste serviceniveau og inkluderer alle faciliteterne på Business-niveauet, samt et personligt underholdningssystem og gourmetmåltider serveret af en dedikeret kok ombord.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Business

Forretningsservice er designet til forretningsrejsende og inkluderer alle bekvemmelighederne på Premium-niveauet samt adgang til en dedikeret Business Lounge og prioriteret boarding. Trænere 2 og 3 i Frecciarossa 1000 er forbeholdt Business-serviceniveauet.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Seated carriage

Disse billetter er ideelle til kortere rejser i løbet af dagen, og de byder på komfortable sæder i vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Couchette

Disse billetter giver en mere overkommelig mulighed for overnatningsrejser med køjesenge i delte rum, der kan rumme op til 6 passagerer.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Sleeper cabin

Disse er de mest komfortable Nightjet-billetter, der byder på enkelt-, dobbelt- eller tredobbelte rum med senge, tæpper og puder til en god nats søvn.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Economy Class

Economy class tilbyder siddepladser i åbent plan med stikkontakter og bagagebærere.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Første klasse byder på tilbagelænede lædersæder, borde, stikkontakter og mulighed for at bestille mad og drikkevarer.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Business Class

Business class tilbyder endnu mere komfortable siddepladser, en gratis velkomstdrink og muligheden for at bestille mad og drikkevarer fra restaurantmenuen, men det er kun tilgængeligt på udvalgte ruter og mod et ekstra gebyr.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
wifi Trådløst internet open icon close icon
På Frecciarossa-togene er der gratis WiFi. Brug deres Portale FRECCE-tjeneste til at se film, tv og følge med i nyheder. Det giver også rejseopdateringer og yderligere bookingmuligheder.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søger du sindsro? Frecciarossa tilbyder udpegede stillezoner til Business Class for at sikre en fredelig rejse, fri for distraktioner.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Uanset model – det være sig ETR 500, ETR 600, ETR 700 eller ETR 1000 – kommer hvert sæde med sin stikkontakt for at holde dine enheder opladet.
luggage Bagage open icon close icon
På Frecciarossa-tog vil du ikke møde nogen begrænsninger på mængden af bagage, du kan medbringe om bord. Du kan nemt opbevare små tasker og genstande i overhead-reoler eller under dit sæde, mens større kufferter kan placeres i bagagehylderne, der er placeret i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Særlig assistance er et opkald væk for dem, der har brug for det. Ring til det gratis 800 90 60 60 fra italienske fastnettelefoner eller det internationale nummer +3902323232 fra enhver telefon, også fra udlandet.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Få stillet din sult på FrecciaBistrò, stationeret i togets centrum. Eller for ekstra bekvemmelighed, bestil direkte til dit sæde gennem Portale FRECCE's EasyBistrò. Premium- og Business Class-rejsende får gratis snacks og drikkevarer, mens Executive Class-passagerer nyder gourmetmåltider sammensat af kokken Carlo Cracc.
air_con Aircondition open icon close icon
Uanset vejret udenfor, forbliv behageligt køligt med indbygget aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
Foldecykler er tilladt som håndbagage, mens ikke-foldbare cykler skal skilles ad og placeres i rejsekufferter, der vises til konduktøren eller perronpersonalet, før de går ombord, og stuves i en bestemt del af toget.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Wifi-tjenesten er i øjeblikket ikke tilgængelig på Nighthet.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Private rum er tilgængelige på ÖBB Nightjets. I liggevogne kan 1-6 personer (1-3 voksne; maks. 5 børn op til 14 år) rejse til en lav fast takst. For alles komfort er der desuden en stille tid fra kl. 22.00 til kl. 08.00. Hovedlys i sove- og liggesektioner bør være slukket i denne periode.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Udover standardudtag tilbyder den nye Nightjet USB-opladning og induktive ladestationer.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser med et ÖBB Nightjet-tog, må du kun tjekke en kuffert og et stykke håndbagage. Sørg for, at din bagage opbevares på en måde, der ikke generer eller hindrer andre. Husk retningslinjerne for bagageopbevaring: Genstande, der nemt kan opbevares, skal ligge i de overliggende stativer, mens større bagage skal placeres under sædet eller i dertil beregnede bagagebærere. Hold altid passager, døre og flugtveje fri for alles sikkerhed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Visse ruter tilbyder busser med kørestolsvenlige rum og nærliggende toiletter, der kan rumme en passager med kørestol og en ledsager.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Dagbusrejsende kan købe snacks og drikkevarer fra personalet ombord. Indehavere af liggestole får mineralvand og en wienermorgenmad. Sovekabinepassagerer nyder en velkomstdrink, aftensnack, mineralvand og en tilpasset morgenmad. Specifikke diætønsker til Nightjet-måltider skal sendes via e-mail mindst 72 timer før afgang.
air_con Aircondition open icon close icon
Hvert rum i sove-, ligge- og siddevogne har individuelle styringer af aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
På Nightjets, der forbinder Tyskland, Østrig og Schweiz, er cykler velkomne med en specifik billet og reservation. ÖBB Nightjet tillader også ting som klapvogne og musikinstrumenter. Brug ÖBB-tjenesten til at transportere cykler i Østrig. Foldecykler er gratis, hvis de er inden for 110 cm x 80 cm x 40 cm. Sørg for, at el-cykelbatterier er opladet, og bemærk, at cykler ikke kan være på busser under jernbaneafbrydelser.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Uanset klasse, forvent komfortable bekvemmeligheder, herunder gratis WiFi.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Railjet har stille zoner for en fredelig rejse. Af hensyn til alles komfort, bevar stilheden i disse områder for 1. og 2. klasse.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hvert sæde er udstyret med en stikkontakt, der også er velegnet til opladning af kørestolsbatterier.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser på Railjet, er du ikke begrænset af en specifik bagagegrænse. Du skal dog sikre dig, at dine kufferter passer i overhead-reolen eller de anviste bagagerum på toget.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kørestolsvenlige pladser er til stede på Regiojet-togene.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Nyd et udvalg af snacks og drinks ombord. Tjek Regiojet-appen for den fulde menu. Hver passager får en gratis vandflaske, og hvis du er på Relax eller Business Class, kan du nyde en gratis italiensk kaffe eller myntete.
air_con Aircondition open icon close icon
Railjet-tog er udstyret med aircondition for din komfort.
bicycle Cykel open icon close icon
Du kan på de fleste ÖBB-tog med en speciel cykelbillet, som er 10 % af en almindelig billet eller mindst €2 for anden klasse. Railjet togcykelgodtgørelser varierer, så tjek deres køreplan. En cykel pr. person, og hvis det er en e-cykel, så sørg for, at batteriet er opladet, da opladning ombord ikke er tilgængelig. For nemheds skyld i Østrig er der en dør-til-dør-service til transport af cykler.
Tjenester ombord på EuroCity, Autobus, Nightjet fra München til Firenze
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra München til Firenze med train.
Faciliteter EuroCity Autobus Nightjet DB - Regional Express Railjet Frecciarossa
quiet_zone Stille zone check cross check check check check
wifi Trådløst internet check check check check check check
power_sockets Strømstik check cross check check check check
luggage Bagage check cross check cross check check
accessibility Tilgængelighed check cross check check check check
food_and_drink Mad og drikke check cross check check check check
air_con Aircondition check cross check check check check
bicycle Cykel check cross check check check check
sleeper_couchette Sovende check cross check check check check

München til Firenze CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
34.1kg
Bus
36.54kg
Fly
97.44kg
Bil
77.95kg
Hvad er CO2-emissionerne for München til Firenze med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem München og Firenze er 34.1kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem München og Firenze? Ved at tage toget mellem München og Firenze sparer du 63.34kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.44kg i forhold til bussen og 43.85kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra München til Firenze?
En tog-billet fra München til Firenze er 175,84 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 56,53 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra München til Firenze?
Den billigste billet, du kan få fra München til Firenze, er 56,53 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem München og Firenze ved tog?
München til Firenze er 487,2 km.
Hvor længe varer tog mellem München og Firenze?
München til Firenze er i gennemsnit 9 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 7 t. og 30 min..
Hvilke virksomheder opererer fra München til Firenze?
München til Firenze er dækket af 7 operatør(er). Du kan finde på Virail EuroCity, Autobus, Nightjet, DB - Regional Express, Railjet, Regionale Veloce, Frecciarossa, Eurocity Brenner levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra München til Firenze?
München til Firenze har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra München til Firenze?
Den tidligste tog fra München til Firenze afgår ved 07.34. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra München til Firenze?
Den seneste tog fra München til Firenze afgår ved 23.54. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra München til Firenze?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 56,53 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra München til Firenze?
Der er i gennemsnit 2 fra München at gå til Firenze.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem München til Firenze af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem München og Firenze er 7 t. og 30 min..
Er der en direkte tog fra München til Firenze?
Ja, der er en direkte tog mellem München og Firenze.
Hvad er CO2-emissionerne for München til Firenze af tog?
tog-rejsen fra München til Firenze skaber 34.1kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra München

Populære ruter

Weekendudflugter fra München

Internationale ruter fra München og nærliggende områder

Andre destinationer fra München

Hovedruter til Firenze

Andre populære ruter