Find et tog fra Roskilde til København

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til København

Rejse detaljer

Rejse varighed 34 min
Forbindelser pr dag 72
Første afgang: 02:10
Sidste afgang 00:34
Afstand 31 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Roskilde til København.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Roskilde til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Roskilde til København?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Roskilde til København til 39,07 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til København omkostninger i gennemsnit 43,85 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Roskilde y til København med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også Rejseplanen, DSB betjener toget rute Roskilde -. København

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Roskilde til København

Hvor lang tid til du har brug for at komme til København med tog?

Mens det første tog til København blade på 02:05, er den sidste planlagt til 00:34. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 34 min, men de hurtigste tog kan få dig til at København i 21 min.

I hvilke stationer kan du tage toget til København og hvor vil du ankommer?

Du kan tage toget til København på Roskilde St., som ankommer til Østerport St., København H.

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.