Find et tog fra Roskilde til Næstved

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Næstved

Rejse detaljer

Bedste pris 35,08 kr.
Rejse varighed 1 t 36 min
Forbindelser pr dag 31
Første afgang: 02:15
Sidste afgang 01:30
Afstand 50 km

De bedste tilbud til dit tog fra Roskilde til Næstved på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Roskilde til Næstved?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Roskilde til Næstved til 35,08 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Næstved omkostninger i gennemsnit 39,76 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Roskilde y til Næstved med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med Rejseplanen, DSB, der betjener ruten toget mellem Roskilde og Næstved.

Tog fra Roskilde til Næstved

Hvor lang tid vil det tage dig fra Roskilde til Næstved med tog og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Næstved i 37 min, men i gennemsnit tager 1 t 36 min. Den første tog ledes til Næstvedy er på 02:15, mens den sidste blade Roskilde på 01:30.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Roskilde og Næstved?

Togene kører Roskilde fra Roskilde St. og ankommer til Næstved St..

Da rejsen mellem Roskilde og Næstved er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.