Find et tog fra København til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 52,80 kr.
Rejse varighed 1 t 44 min
Forbindelser pr dag 59
Første afgang: 04:13
Sidste afgang 01:39
Afstand 171 km

Sammenlign bedste tog priserne fra København til Horsens.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra København til Horsens. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra København til Horsens?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Horsens til 52,80 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Horsens omkostninger i gennemsnit 58,87 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Horsens med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Horsens tilbydes af rejseplanen , dsb.

Tog fra København til Horsens

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Horsens med tog?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t 44 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Horsens i 53 min. Det første tog kører fra København på 04:13, mens den sidste blade på 01:39.

I hvilke stationer kan du tage toget til Horsens og hvor vil du ankommer?

Togene kører København fra København H , Østerport St. og ankommer til Horsens St. , Helsinge St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når du rejser på sådanne korte afstande, kan du også tage busser og samkørsel muligheder: med lidt held vil du finde meget billige muligheder, selv hvis du bestiller på kort varsel.