Find et tog fra København til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Rejse varighed 4 t 37 min
Forbindelser pr dag 10
Første afgang: 07:05
Sidste afgang 01:05
Afstand 171 km

Med virail de billigste togbilletter fra København til Horsens.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra København til Horsens i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Horsens?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra København til Horsens også for kun 384,70 kr., mens den gennemsnitlige pris er 398,11 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra København til Horsens?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra København til Horsens tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra København til Horsens

Hvad tid gøre togene til Horsens orlov, og hvor længe er rejsen?

I gennemsnit tager det 4 t 10 min at komme til Horsens med tog, men du bliver nødt 2 t 17 min med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :02:31, mens den sidste blade :København på 01:05.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Horsens?

De tog til Horsens vil efterlade fra København H, Østerport St. og vil ankomme til Horsens St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.