Find et tog fra Holstebro til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Horsens

Rejse detaljer

Bedste pris 121,19 kr.
Rejse varighed 2 t 36 min
Forbindelser pr dag 23
Første afgang: 05:30
Sidste afgang 23:17
Afstand 95 km

Med virail de billigste togbilletter fra Holstebro til Horsens.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Holstebro til Horsens i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Holstebro til Horsens?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Holstebro til Horsens fra 121,19 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 151,66 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Holstebro til Horsens?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde Rejseplanen, DSB, der giver de togforbindelser mellem Holstebro og Horsens.

Tog fra Holstebro til Horsens

Hvor lang tid vil det tage dig fra Holstebro til Horsens med tog og hvornår togene forlader?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Horsens i 1 t 52 min, men i gennemsnit tager 2 t 36 min. Den første tog ledes til Horsensy er på 05:30, mens den sidste blade Holstebro på 23:17.

Hvilke stationer gør togene til Horsens orlov fra?

Togene kører Holstebro fra Holstebro St. og ankommer til Horsens St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.