Find et tog fra Holstebro til Herning

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Herning

Rejse detaljer

Bedste pris 39,07 kr.
Rejse varighed 33 min
Forbindelser pr dag 22
Første afgang: 05:24
Sidste afgang 01:20
Afstand 33 km

Billige flybilletter tog fra Holstebro til Herning på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Holstebro til Herning i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Holstebro til Herning?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Holstebro til Herning til 39,07 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Herning omkostninger i gennemsnit 51 kr..

Tog fra Holstebro til Herning: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også rejseplanen , dsb betjener toget rute Holstebro -. Herning

Tog fra Holstebro til Herning

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Herning med tog?

Med de hurtigste forbindelser vil du være i Herning i 29 min, men i gennemsnit tager 33 min. Den første tog ledes til Herningy er på 05:24, mens den sidste blade Holstebro på 01:20.

I hvilke stationer kan du tage toget til Herning og hvor vil du ankommer?

De tog til Herning vil efterlade fra Holstebro St. og vil ankomme til Herning St..

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Da rejsen mellem Holstebro og Herning er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.